Tipy na vianočné darčeky od spoločnosti Prestigio
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 15.11.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ak hľadáte tablet so super tenkým dizajnom a dobrým výkonom, MultiPad 4 Quantum 7.85 je pre vás to pravé. Model vyniká atraktívnym spracovaním – zadná strana je celá z čierneho hliníka a hrúbka tabletu nepresahuje 9 mm.

Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85

Ak hľadáte tablet so super tenkým dizajnom a  dobrým výkonom,  MultiPad 4 Quantum 7.85 je pre vás to pravé. Model vyniká atraktívnym spracovaním – zadná strana je celá z čierneho hliníka a hrúbka tabletu nepresahuje 9 mm. MultiPad poháňa štvorjadrový procesor s taktom 1,6 GHz, ktorý zaručí rýchle a plynulé odozvy. Oceníte aj kvalitný displej s IPS technológiou a rozlíšením 1024 x 768 pixlov , ktorý poskytne skvelý zážitok pri pozeraní videí, fotografii či hraní hier. Štýlový tablet prekvapí nielen kvalitným spracovaním, ale aj nízkou cenou.

 

Prestigio MultiPhone 5450 DUO

Štýlový smartfón so 4,5 palcovým displejom stelesňuje dokonalý pomer ceny a výkonu, pričom poteší najmä mladých ľudí. V balení nájdu až štyri kryty v rôznych farebných prevedeniach, vďaka čomu môžu rýchlo a kedykoľvek zmeniť vzhľad svojho telefónu. Každý, kto chce mať pod kontrolou poplatky za mobilnú komunikáciu, či už doma alebo v zahraničí, zase ocení jeho duálnosť. Stačí, ak do telefónu vložíte SIM karty dvoch operátorov s najvýhodnejšou ponukou a úspora financií je zaručená. Kamera s rozlíšením 5,0 Mpx a automatickým zaostrovaním zachytí všetky dôležité momenty, a tak vám tento smartfón  bude skvelým spoločníkom v každej situácii.

 

Prestigio MultiPhone 5044 DUO

Veľký displej na smartfóne sa stáva hitom! MultiPhone 5044  DUO však zaujme nielen 5-palcovou uhlopriečkou a slim dizajnom, ale aj skvelým výkonom. Nepohrdne ním ani náročnejší užívateľ, ktorý preferuje  rýchly mobil s kvalitným procesorom a množstvom funkcií. Vďaka operačnému systému Android 4.2 si môže stiahnuť tisíce aplikácií – na šport, zábavu aj učenie. S 8 Mpx fotoaparátom zachytí všetky dôležité  momentky a nesklame ho ani displej s rozlíšením 720 x 1280 pixlov, ktorý prináša skvelú  grafickú kvalitu a užívateľský komfort.

 

Prestigio Nobile PER3464B

Vďaka elektronickej čítačke Prestigio Nobile PER3464B, do ktorej sa zmestia tisícky kníh, už nemusíte robiť kompromisy medzi obľúbenými autormi. Celú knižnicu máte doslova vo vrecku, navyše,  knihy v elektronickej podobe sú spravidla lacnejšie, takže v konečnom dôsledku šetríte aj peniaze. Čítačka používa technológiu elektronického atramentu (e-ink), ktorý zobrazuje text na displeji tak, ako keby ste čítali z klasického papiera. Vysokokvalitný e-ink displej nenamáha oči a zaručí vám dobrý kontrast aj pri opaľovaní na prudkom slnku. Neoceniteľnou výhodou je prispôsobenie veľkosti písma. Text na čítačke sa dá veľmi ľahko zmenšovať a zväčšovať podľa toho, ako si to vyžaduje váš zrak. Komfort umocňuje supertenký dizajn, 6-palcový displej a nízka hmotnosť, ktorá nezaťaží ani dámsku kabelku. Okrem pohodlia pri čítaní oceníte aj možnosť prehrávania obľúbenej hudby.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.