Štýlovo a v teple proti jesennému chladu s s.Oliver
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 8.11.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Jeseň už je v plnom prúde, dni sú stále kratšie a chladnejšie. Obľúbená módna značka s.Oliver má však v zásobe množstvo zaujímavých kúskov, ktoré rozjasnia váš deň. Aké sú aktuálne trendy?

Jeseň už je v plnom prúde, dni sú stále kratšie a chladnejšie. Obľúbená módna značka s.Oliver má však v zásobe množstvo zaujímavých kúskov, ktoré rozjasnia váš deň. Aké sú aktuálne trendy?  

 

Trend: Denim

Denim je trend, ktorý slávi návrat z 80. a 90. rokov minulého storočia. Módne prehliadky v lete prešli záplavou džínsoviny a tento trend nás neopúšťa ani nasledujúcu sezónu. Neodkladajte teda tieto kúsky zo šatníka preč, ale kúpte si k ním rovno nové! Ak máte predsudky voči ich kombinovaniu, netreba sa tomu brániť. Svetlejšie odtiene si ale šetrite zase na teplejšie dni, teraz vsaďte na ľahšie kombinovateľné tmavšie farby.

 

Trend: Farby

Návrhári diktujúci trendy na jeseň a zimu rozdelili farebné spektrum do troch skupín - teplé, studené a neutrálne. Fanúšikom prvej skupiny, kde sa nachádzajú farby od vínovo červenej až po žltú, spravia radosť pletené doplnky i svetre.

Ak túžite oživiť svoj outfit, siahnite práve po farebných doplnkoch.

 

 

Trend: Svetre

Pletené svetre nájdete od značky s. Oliver v elegantných, ale aj v športovejších prevedeniach. Ak dávate prednosť neutrálnym farbám do práce či do školy, v kolekcii od s.Oliver nájdete všetko!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.