Čierna perla vesmíru kolaboruje
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 13.9.2000 03:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Verena Bachmann podrobne opisuje, aký náboj dostávajú ženské planéty Mesiac, Venuša, Saturn a Neptun s Čiernym Mesiacom Lilith. Vzhľadom na to, že vek Vodnára má priniesť ľudstvu novú orientáciu v oblasti duchovných hodnôt s heslami ako sú napríklad: ľudskosť, mierumilovnosť, alebo bratstvo všetkých ľudí, môžeme očakávať výrazný vplyv Neptúnu, ktorý zodpovedá za vyššie ľudské vedomie.


Verena Bachmann podrobne opisuje, aký náboj dostávajú ženské planéty Mesiac, Venuša, Saturn a Neptun s Čiernym Mesiacom Lilith. Vzhľadom na to, že vek Vodnára má priniesť ľudstvu novú orientáciu v oblasti duchovných hodnôt s heslami ako sú napríklad: ľudskosť, mierumilovnosť, alebo bratstvo všetkých ľudí, môžeme očakávať výrazný vplyv Neptúnu, ktorý zodpovedá za vyššie ľudské vedomie.
Neptun, skoro nadosobná a duchovná planéta v súvislosti s Lilith má veľa spoločného s morom. Môže preto vyzdvihnúť dve vlastnosti alebo schopnosti mora: z ľudského hľadiska je to prijímanie zdanlivého nekonečna, ale práve tak isto aj nekonečno je schopné vydávať: voda sa vyparuje, vznikajú mraky, prší, rieky prinášajú vodu naspäť do mora. Je to zrkadlový obraz princípu Lilith, predstavujúci obidve vlastnosti prijímanie (ženský pól) a dávanie (mužský pól). To znamená, že podľa toho, kde v našom horoskope stojí Neptun, vlastníme nekonečnú kapacitu možnosti prijímať kozmické energie. Ak je Neptun v priaznivom aspekte s Lilith, dáva schopnosť prijímať kozmické vplyvy priamo prostredníctvom svojho vedomia – úplne pasívne, bez toho, aby sme pre to niečo urobili, z jednoduchej skutočnosti, že žijeme. Hrozí tu však veľké nebezpečenstvo, že človek, ktorý vie „vnímať“, by na seba mohol pritiahnuť aj zlé sily, ktoré by mu škodili...

Opatrnosť je potrebná
Práve tak, ako more nemôže donekonečna prijímať všetky jedy, ktoré mu civilizácia posiela, ani jednotlivec nemôže donekonečna vstrebávať všetky vplyvy, ktoré k nemu prichádzajú. Svojim prostredníctvom ich musí nechať prejsť a musí sa vedieť odlúčiť od vonkajších vplyvov. Vplyv Lilith prostredníctvom Neptunu je nebezpečný, musíme byť opatrní. Je dôležité o ňom vedieť a poznať spôsob, ako s týmito energiami zaobchádzať .Podľa starých šamanských tradícií boli šamani školení v umení zobrať chorobu druhého na seba, nechať ju cez seba prejsť a potom vyhnať zo svojho tela. A všetkým bolo jasné, že keby sa šamanovi nepodarilo zo seba chorobu vyhnať, bol by otrávený a umrel by. A toto pravidlo je veľmi dôležité pre ľudí, ktorí sú vystavení svojmu okoliu, obsahujúcemu ťažké, negatívne energie. Týka sa to hlavne lekárov, sociálnych pracovníkov, psychológov, psychiatrov, ale aj astrológov a liečiteľov. Mnohí z nich zažili na vlastnej koži, že sa cítili ako „otrávení“, s pocitom depresie z toho, čo nevedomky nachytali zo svojho okolia, ba aj s listov všetku ťarchu.. Namiesto toho, aby nimi tieto negatívne produkty iba prešli, zostávajú v nich s patričnými dôsledkami. A toto môže byť tiež vplyv Čierneho Mesiaca – Lilith, pôsobiaceho prostredníctvom Neptunu. Lilith má určite ešte viac tajomstiev, tie si však zatiaľ necháva pre seba. Astrológovia, ktorí s Lilith pracujú, zhromažďujú dôkazy a tieto budú za chvíľu k dispozícii všetkým ľuďom. Zatiaľ pripusťme aspoň to, že jej vplyv je už dnes dokázateľný.

Napríklad aj na živote divy pop musik.


Madonna a Čierna Luna

Vplyv čiernej Luny na osud človeka je zjavný aj z horoskopu Madonny, ktorá rúca tabu, provokuje, je excentrická, nevypočítateľná a vždy vie čo chce a podľa toho sa riadi. Postavenie Čiernej luny v 8. dome je veľmi dominantné a vysvetľuje provokačné správanie tejto hviezdy šou biznisu. Postavenie Lilith v jej horoskope vysvetľuje aj to, prečo sex a náboženstvo sú stálymi sprievodcami jej vystúpení. Videoklipy jej hitov vzbudili často veľký hnev v náboženských komunitách. Najviac ich pobúrilo, keď v roku 1989 tancovala v kostole pred sochou čierneho boha, ktorého prebrala k životu svojimi vášnivými bozkami. Aj neúspech v manželstve so Seanom Pennom možno vysvetliť postavením Lilith v Baranovi, čo urobilo z ich vzťahu neustály boj. A znova to bol vplyv Lilith, ktorý jej napriek všetkým poburujúcim, nezmyselným a detským kúskom zaistil neustálu popularitu a stále miesto na výslní. Nikto jej neodolal. Fascinovala aj tých, ktorí ňou pohŕdali. Madonna napriek úspechu neostala spať na vavrínoch, ale neustále na sebe pracovala a dnes ju už berú omnoho vážnejšie. Mnohých už očarila viac svojím umením ako silou osobnosti. Čoraz častejšie sa prezentuje ako silná , duchovne založená žena schopná vychovávať svoje deti a vyberať si pre ne otcov podľa svojej vôle.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.