Himalaya – peeling na nohy
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 24.10.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Himalaya peeling na nohy je ďalším produktom indickej prírodnej kozmetiky z radu starostlivosti o suchú a hrubú pokožku chodidiel. Jemný peeling je vďaka škrupinkám vlašských orechov a extraktu z ananásu efektívnou kombináciou mechanického a enzymatického odstraňovania odumretých čiastočiek kože.

Himalaya peeling na nohy je ďalším produktom indickej  prírodnej kozmetiky z radu starostlivosti o suchú a hrubú pokožku chodidiel. Jemný peeling je vďaka škrupinkám vlašských orechov a extraktu z ananásu efektívnou kombináciou mechanického a enzymatického odstraňovania odumretých čiastočiek kože.  

Peeling je najvhodnejším základným prvkom pravidelnej starostlivosti o chodidlá. Brúsne zložky peelingu Himalaya sú doplnené výťažkami aloe vera a kokosu kvôli upokojeniu a hydratácii pokožky. Táto kombinácia zložená výhradne z prírodných látok zaručuje intenzívne osvieženie namáhaných chodidiel.

Použitím peelingu Himalaya si doprajete príjemnú masáž nôh, pri ktorej dochádza k stimulácii dôležitých reflexných zón. Vďaka prírodným výťažkom má aplikácia peelingu aj aromaterapeutické účinky. Starostlivosť o nohy s peelingom Himalaya po náročnom dni uvoľní telo aj myseľ. Objem: 150ml 

 

Indická farmaceutická spoločnosť Himalaya Herbal Healthcare bola založená v roku 1930 a čerpá zo zdroja systému medicíny Ajuvérda – starej 5000 rokov. Táto prírodná kozmetika bola pomenovaná podľa najvyššieho pohoria Himalájí. Reprezentujú čistotu a vznešené ideály prameniace z prírody. Himaláje sú zdrojom množstva bylín, ktoré sú použité pri výrobe kozmetiky Himalaya.

 

*Ajuvérda je spôsob medicíny pôvodne používaný v Indii, Nepále a Srí Lanke, a je uznaný WHO. Slovo „Ajuvérda“ pochádza zo slov „ajur“, čo znamená „život“ alebo „dlhovekosť“, a slova „vérda“, ktoré znamená „veda“. Ajuvérda tiež znamená „veda života“ alebo „veda dlhovekosti“. Je považovaná za najstaršiu medicínu na svete a tiež za matku medicíny, lebo z nich pochádza čínska medicína, kórejská medicína alebo homeopatia.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.