Jozef Banáš o novej knihe v Panta Rhei
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 12.9.2013 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Jeden z najúspešnejších a najprekladanejších slovenských autorov Jozef Banáš predstaví svoju novinku KÓD 1, ktorá vychádza začiatkom septembra, v sieti kníhkupectiev Panta Rhei. Autogramiáda prebehne 16.9. v Piešťanoch, 18.9. v Žiline, 19.9. v Košiciach, 20.9. v Prešove a 23.9. v Banskej Bystrici, vždy o 17:30. Predstavenie knižnej novinky, ktorá je voľným pokračovaním úspešnej knihy KÓD 9, bude ukončená 2.10. v Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave besedou. Viac na www.pantarhei.sk.

Jeden z najúspešnejších a najprekladanejších slovenských autorov Jozef Banáš predstaví svoju novinku KÓD 1, ktorá vychádza začiatkom septembra, v sieti kníhkupectiev Panta Rhei. Autogramiáda prebehne 16.9. v Piešťanoch, 18.9. v Žiline, 19.9. v Košiciach, 20.9. v Prešove a 23.9. v Banskej Bystrici, vždy o 17:30. Predstavenie knižnej novinky, ktorá je voľným pokračovaním úspešnej knihy KÓD 9, bude ukončená 16.10. v Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave besedou. Viac na www.pantarhei.sk.

 

KÓD 1 – Tajomstvo zázraku (vydavateľstvo: Ikar)

Po troch rokoch od vydania mimoriadne úspešného románu KÓD 9, ktorý vyvolal u čitateľov búrlivé a protichodné reakcie, prichádza Jozef Banáš s jeho voľným pokračovaním s názvom KÓD 1. Napínavý dej, množstvo historických faktov, ale aj celý rad otáznikov, ktoré Banáš nastoľuje, robia z  KÓDU 1 opäť príťažlivé literárne dielo. Poukazuje, na akom učení bola postavená pôvodná Kristova cirkev a kam sa vďaka niektorým jej predstaviteľom dostala dnes. Prostredníctvom pútavej a napínavej fikcie rúca odveké dogmy jednu za druhou ako domčeky z kariet.

 

KÓD 1 má prívlastok dokumentárny román. Príbeh samotný je fikciou, ale mnohé opisované udalosti sa opierajú o reálne fakty zdokumentované fotografiami a mapami, ktoré tvoria prílohu románu. KÓD 1 si môžete zakúpiť v kníhkupectvách Panta Rhei začiatkom septembra 2013.

 

O Jozefovi Banášovi

JOZEF BANÁŠ napísal tri divadelné komédie, desiatky komentárov, glos a fejtónov, štyri televízne scenáre a scenár k celovečernému filmu Začiatok sezóny. Vyšlo mu deväť kníh, ktoré sa ihneď zaradili medzi bestsellery. Banášove knihy boli preložené do viacerých jazykov a o svojich knihách diskutoval v šestnástich krajinách.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.