Trendy chladných dní sú v znamení tmavých farieb a príťažlivej tajomnosti vytvorenej z mixu rôznych materiálov... presne ako nová kolekcia od NEW YORKER MATERIAL MIX.
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 17.8.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Počas horúcich letných dní prináša obľúbená prémiová značka NESCAFÉ DOLCE GUSTO nové nápoje. Rozširuje tak svoju ponuku teplých a aj studených nápojov. V súčasnosti na slovenskom trhu ponúka už 32 druhov nápojových variantov – espresso, latte nápoje, čokolády a čaje. Novinkami sú klasické espresso s príchuťou karamelu, chococino s chuťou lahodného dezertu a teplý čierny čaj s mliekom.

Počas horúcich letných dní prináša obľúbená prémiová značka NESCAFÉ DOLCE GUSTO nové nápoje.  Rozširuje tak svoju ponuku teplých a aj studených nápojov. V súčasnosti na slovenskom trhu ponúka už 32 druhov nápojových variantov – espresso, latte nápoje, čokolády a čaje. Novinkami sú klasické espresso s príchuťou karamelu, chococino s chuťou lahodného dezertu a teplý čierny čaj s mliekom.

 

NESCAFÉ DOLCE GUSTO spĺňa nielen očakávania pôžitkárov kvalitnej kávy, ale aj prísne nároky milovníkov dizajnu. Kávovary NESCAFÉ DOLCE GUSTO vynikajú výstupným tlakom čerpadla 15 barov, ktorý zaručuje prípravu kvalitného espressa, a to len za 15 sekúnd. Tlak je porovnateľný s profesionálnymi kávovarmi.

 

Espresso Caramel

Klasické espresso spoznáte podľa vrstvy bohatej peny, ktorá zostáva na povrchu a pomáha tak uchovať chuť a arómu kávy. Nový espresso variant bočí od rutiny.

Kombinácia sily intenzívneho espressa s jemnosťou karamelu spríjemní Vaše vychutnávanie si pravého espressa.

 

Chococino Caramel

Chococino patrí medzi najobľúbenejšie teplé nápoje.  Je vyrobené z najkvalitnejších bôbov kávy arabica. Kombinácia krémovej čokolády s karamelom, ozdobená  bohatou penou na povrchu nápoja. Dokonalý pôžitok z chute, ktorá Vám ostane ako po lahodnom dezerte.

 

Tea Latte

Treťou novinkou je teplý čierny čaj s mliekom. Je výborný na každý deň. Osviežujúci a dokonale vyvážený teplý nápoj kombinuje bohatú nadýchanosť a lahodnosť jemne osladeného latte so sviežou aromatickou vrstvou hustého, jemného a „hladkého“ mlieka s bohatou a plnou chuťou čierneho čaju. Novinka je exkluzívne dostupná iba v našich webshopoch a v elektropredajniach.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.