Kokteil MATTONI - Šťavnaté leto
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 31.7.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Potešte svojich blízkych v lete niečím výnimočným. Nealkoholický kokteil sa hodí vždy – keď sa stretávate s kamarátkami, pozývate na večeru rodičov, alebo sa chystáte stráviť príjemný večer na chalupe. Buďte odvážni, zahrajte sa na barmanského majstra. Je to jednoduché: postačí vám pár ingrediencií a zmysel pre originálny detail.

Potešte svojich blízkych v lete niečím výnimočným. Nealkoholický kokteil sa hodí vždy – keď sa stretávate s kamarátkami, pozývate na večeru rodičov, alebo sa chystáte stráviť príjemný večer na chalupe. Buďte odvážni, zahrajte sa na barmanského majstra. Je to jednoduché: postačí vám pár ingrediencií a zmysel pre originálny detail.

 

Kokteil MATTONI šťavnaté leto

 

Ingrediencie:

 

10 ks čerstvých malín
1cl   čerstvej limetovej šťavy
3cl   bazového sirupu
MATTONI perlivá s príchuťou citróna

 

Postup:

 

Do vychladeného pohára vložíme umyté maliny, jemne ich popučíme, pridáme limetovú šťavu a bazový sirup. Zmes zasypeme ladom a dolejeme vychladenou perlivou minerálnou vodou MATTONI citrón. Na záver drink premiešame lyžičkou, ozdobíme mätovými lístkami a s láskou servírujeme. Recept na kokteil pripravil Peter Pravotiak, víťaž celosvetovej barmanskej súťaže Mattoni Grand Drink 2011.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.