Spoločnosť Mars uvádza na trh prémiovú značku mačacieho krmiva Sheba
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 31.7.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Mars, pôsobiaca v oblasti cukroviniek, jedla a krmiva pre domácich miláčikov, prichádza na český a slovenský trh s prémiovou značkou Sheba. Značka Sheba predstavuje vysokokvalitné krmivo pre mačky, ktoré im zaistí nielen potrebnú výživu, ale tiež kladie dôraz na skvelú chuť. Uvedenie značky podporí v oboch krajinách televízna kampaň a PR aktivity. Komunikácia je súčasťou celosvetovej kampane

Spoločnosť Mars, pôsobiaca v oblasti cukroviniek, jedla a krmiva pre domácich miláčikov, prichádza na český a slovenský trh s prémiovou značkou Sheba. Značka Sheba predstavuje vysokokvalitné krmivo pre mačky, ktoré im zaistí nielen potrebnú výživu, ale tiež kladie dôraz na skvelú chuť. Uvedenie značky podporí v oboch krajinách televízna kampaň a PR aktivity. Komunikácia je súčasťou celosvetovej kampane "Podľahni svojej vášni", ktorej prepožičala tvár hollywoodska herečka Eva Longoria.

 

Spoločnosť Mars rozširuje svoje portfólio krmív pre domácich miláčikov a pod značkou Sheba predstavuje vysoko prémiovú mačaciu stravu. V súčasnej dobe sa značka vracia v inovovanej podobe individuálne balených praktických kapsičiek v dvoch variantoch. Táto značka v inej forme balenia už v minulosti na našom trhu krátko pôsobila.

 

Kapsičky DELICATO obsahujú jemne nakrájané kúsky mäsa v želé a dostupné budú v troch príchutiach (s kuracím mäsom, morčacím mäsom alebo s tuniakom). Kapsičky CUISINE ukrývajú dusené kúsky mäsa v šťave a ponúknu tiež tri príchute (losos, hovädzie či kuracie mäso). Jedna kapsička v praktickom balení s hmotnosťou 85 g obsahuje vysoko kvalitnú a vyváženú porciu mačacie potravy, súčasne kladie dôraz na chuť a pôžitok mačky z jedla.

 

Vstup značky Sheba na český a slovenský trh bude podporený reklamnou a PR kampaňou. Komunikácia je súčasťou celosvetovej kampane „Podľahni svojej vášni“, ktorej tvárou sa stala  známa herečka a milovníčka mačiek Eva Longoria. Táto herečka sa tiež objaví v reklamnom spote na značku Sheba.

 

Na českom a slovenskom trhu je značka Sheba dostupná od júna v bežnej obchodnej sieti.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.