Keď sa potrebuješ nakopnúť, daj si Airwaves Extreme
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 2.7.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Značka mentolových žuvačiek Airwaves prichádza na slovenský trh s nečakanou novinkou. Extrémne silné a obľúbené žuvačky Airwaves sa rozrastajú o novú citrónovú príchuť Airwaves Extreme, ktorá v sebe kombinuje vysoký obsah mentolu s príchuťou citróna. Poskytuje silný chladivý efekt, ktorý vás poriadne nakopne.

Značka mentolových žuvačiek Airwaves prichádza na slovenský trh s nečakanou novinkou. Extrémne silné a obľúbené žuvačky Airwaves sa rozrastajú o novú citrónovú príchuť Airwaves Extreme, ktorá v sebe kombinuje vysoký obsah mentolu s príchuťou citróna. Poskytuje silný chladivý efekt, ktorý vás poriadne nakopne.

 

Značka Airwaves oživila svoje portfólio žuvačkami Airwaves Extreme s príchuťou citróna. Aj vďaka nim sa  počas horúcich letných dní budeme cítiť o niečo sviežejšie. Novinka prináša ešte väčší pôžitok zo žuvania - silnejšia príchuť mentolu v kombinácii s citrónom vás ochladí a  naštartuje v každej situácii.

 

Airwaves Extreme sú bez cukru a môžete si ich vychutnávať bez obmedzení. Vhodné sú najmä v situáciách, kedy potrebujete podať dobrý výkon v práci či pri športe. Keď sa potrebujete sústrediť na dôležité úlohy, nadýchnite sa spolu s Airwaves a môžete sa do nich pustiť  naplno.

 

Nové Airwaves Extreme istotne neprehliadnete! Vašu pozornosť upúta žiarivá, citrónovožltá farba obalu, ktorá je na prvý pohľad atraktívna . Airwaves Extreme obohatené o sviežu citrónovú príchuť sú od mája k dispozícii v bežných predajných sieťach.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.