NOVÁ HVIEZDA SLOVENSKÉHO ŠOUBIZNISU!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 18.6.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Bratislava – na nebi Slovenského šoubiznisu sa objavila nová hviezda! Sú Vám tak trochu povedomé jej šaty, alebo kabelka? Vieme, ktorej celebrite patrili predtým. Teraz môžu byť pokojne Vaše!

Bratislava – na nebi Slovenského šoubiznisu sa objavila nová hviezda! Sú Vám tak trochu povedomé jej šaty, alebo kabelka? Vieme, ktorej celebrite patrili predtým. Teraz môžu byť pokojne Vaše!

V zahraničí už dlhšie populárny a dobre fungujúci koncept sa rozhodla na Slovensku realizovať Nela Kočišová, manželka známeho herca Petra Kočiša. “Nakupovanie a móda je mojou vášňou tak ako pre väčšinu žien“ priznáva otvorene. “Nie som posadnutá zháňaním najnovších vecí, ale vždy ma poteší niečo originálne, trendové, alebo výhodné. Ak sa k tomu pridá potreba dodržiavať nepísané pravidlo- objaviť sa v spoločnosti zakaždým v novom, alebo aspoň obmenenom outfite- starosť navyše je na svete! Mám ju na pamäti a potýkam sa s ňou takmer neustále.“

Vlastné skúsenosti, dopyt okolia, ale aj kamarátka fungujúca v Prahe s rovnakým nápadom – to všetko doviedlo majiteľku butiku, Nelu Kočišovú, k myšlienke vytvoriť miesto ponúkajúce módne vychytávky pôvodne “na jeden večer“ patriace známym postavám šoubiznisu. Princíp showroomu STAR STORE je jednoduchý, no o to efektnejší! “Zákazníčky nájdu u nás kvalitný a atraktívny sortiment. Nie sme požičovňa, ani second-hand, ako sa mnohí domnievajú. Neponúkame obnosené oblečenie, ale jedinečné, niekedy priam pamätné kúsky zo šatníkov známych osobností slovenského šoubiznisu. Objavujú sa tu šaty a doplnky svetových značiek, ale aj popredných, domácich návrhárov. Niektoré sú dokonca nové, vôbec nenosené“- upozorňuje majiteľka hviezdneho showroomu a zároveň konštatuje - “Pri aktívnom spoločenskom živote máte totiž ako hviezda dve možnosti: šaty si obliecť raz a po udalosti odložiť hlboko do skrine s čakaním na označenie “vintage“ zopár desaťročí, alebo ich jednoducho “posunúť“ čo najskôr ďalej – teda urobiť radosť niekomu inému ;-) A práve preto je tu STAR STORE.“

Sortiment showroomu STAR STORE už obohatilo o svoje bývalé, jedinečné “kúsky“ niekoľko známych Sloveniek: ex-modelka Lucia Hablovičová, fittneska Zora Czoborová, vždy elegantná moderátorka Alena Heribanová, herečka Karin Haydu, športová moderátorka Kristína Kormúthová, riaditeľka súťaže MISS SLOVENSKO Magdaléna Šebestová či modelka Ivana Kičikoleva. Známe módne “maniačky“ so zásobami viac než závidenia hodnými, ako modelka Romana Škamlová, MISS-ka Veronika Husárová, moderátorka Lenka Šoóšová, štylistka Zuzana Kanisová, tváre Fashion TV Mária Zelinová a Soňa Skoncová a ďalšie známe modelky a osobnosti majú už do STAR STORE rovnako namierené!

Okrem typickej ženskej vlastnosti “vždy sa páčiť“ - čo znamená mať takmer neustále niečo “NAJ“ - je tu ešte druhá, zmiešaná črta nežného pohlavia = láska na prvý pohľad + nerozhodnosť. Áno, presne tak. “Jednoducho sa na nákupoch neviete rozhodnúť, alebo ste naopak absolútne nadšená ale keď prídete domov, po kontrole šatníka zistíte, že sa Vám nový „úlovok“ k ničomu nehodí. Čo s tým? Odporúčam opäť posunúť ďalej. Presne tak to robím aj ja!“ dodáva s úsmevom Nela Kočišová.

Showroom STAR STORE slánostne pokrstila majiteľka Nela Kočišová spoločne so svojím dobrým kamarátom a tvorcom niekoľkých, exkluzívnych rób v jej šatníku, módnym návrhárom Ferom Mikloškom. K úspešnému začiatku prispelo svojou prítomnosťou a prínosom z vlastných garderób aj  niekoľko už spomínaných, známych tvárí. Priestory ponúkajúce mediálne známe outfity slovenských celebrít je možné voľne navštíviť v Bratislave na Dunajskej ulici.

Nezabudnite, že šoubiznis - tak, ako každý iný biznis – pulzuje neustále a tak nové “vychytávky“ pribúdajú každý týždeň. Možnosť nájsť fantastické šaty, alebo kabelku Vašej obľúbenej hviezdy  za dostupnú cenu máte na dosah!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.