Májový šansónový koncert
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 8.5.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na Deň matiek, 12.mája 2013 o 19.00 hod. uvedie Divadlo Nová scéna výnimočný Koncert – šansóny pre ženy, matky, priateľky a milenky. Po druhý krát tak Divadlo Nová scéna dá priestor Šansón-klubu Jozefa Bednárika.

Na Deň matiek, 12.mája 2013 o 19.00 hod. uvedie Divadlo Nová scéna výnimočný Koncert – šansóny pre ženy, matky, priateľky a milenky. Po druhý krát tak Divadlo Nová scéna dá priestor Šansón-klubu Jozefa Bednárika.

„ Náš májový koncert má ambíciu osloviť na májovú tému lásky naše mamy, dcéry, frajerky, kamarátky. Ale nebude to len dvojhodinová óda na lásku. Bude aj o krutosti lásky, o láske neláskavej, grotesknej, trpkej i tragickej. Šansón to dokáže a dokážu to aj naši interpreti: Zita Furková, Janko Lehotský, Sisa Lelkeš Sklovska, Eva Pavlíková, Števo Skrúcaný, Jana Oľhová, Zoro Laurinc, Marcela Laiferová, František Kovár, Tuli Vojtek, Kristína Turjanová, Milan Ondrík“, povedal o pripravovanom koncerte režisér Jozef Bednárik, ktorý s hercami a spevákmi v tomto čase skúša jednotlivé šansóny a ktorý bude celý koncert aj moderovať. Zoro Laurinc, známy textár a interpret šansónov, si spoluprácu s Jozefom Bednárikom pochvaľuje: „Beďo dokázal zmagnetizovať rozdielne generácie umelcov, nielen tých, ktorým bol šansón srdcu blízky aj predtým, no i tých, ktorí by si predtým nikdy neboli pomysleli, že do týchto vôd akýmkoľvek spôsobom vstúpia, a zapálil ich všetkých len preto, lebo sám vie horieť. Odozva na koncertoch je nádherná, projekt už má svojich konštantných divákov, som šťastný, že smiem byť tiež tým malým kolieskom, ktoré napomáha tomu, aby naďalej robil tik tak.“

„Šansón a jeho videnie  života -  poetické aj drsné - ide v každom prípade  na dreň pravde. No a keďže je májový šansónový koncert v Divadle Nová scéna venovaný všetkým ženám – matkám, sestrám, priateľkám a milenkám, tak im želám, aby im bolo s nami tak dobre, ako je nám s nimi. Je úžasné, keď sa na vás pozerajú spokojné a šťastné ženské oči, “ vyjadril sa ďalší z účinkujúcich, herec František Kovár. 

Na koncerte, ktorý sa bude konať 12.mája 2013 o 19.00 hod v Divadle Nová scéna, bude interpretov na klavíri sprevádzať Zita Orlická, ktorá má na starosti aj aranžmán jednotlivých skladieb a korepetície. O hudobný sprievod sa postará „Orchester malej nádeje“ v zložení: perkusie - Sisa Balážová, husle – Pavol Matej, violončelo – Ján Vajčovec, Ľuboš Janák



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.