Slávne ženy: Barbara Streisandová
Autor(ka) : Silvia Petrasova
Dátum a čas : 27.6.2000 03:29
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Perfektne upravené nechty, lesklé a bezchybne ostrihané vlasy, mladistvo žiarivá pleť, najdrahšie domy medzi Malibu a Hamptonom. Diamanty nevyčísliteľnej hodnoty. Je vám už nevoľno? Upokojte sa! Budeme pokračovať…

Najexkluzívnejšie zariadenie interiéru v celom Hollywoode, rozprávkový bazén s pravou vôňou jazmínu, desiatky limuzín a stovky dizajnérskych šiat. Skrátka Barbra, kráľovná luxusu. Na mnohých drahých veciach si dodnes necháva visieť cenovky, aby si navždy zapamätala odkiaľ vyšla. Za cenu jednej jej lampy, by sa napríklad rok stravovala priemerná americká rodina.
Cesta z biednych brlohov v Brooklyne do snehobielej vily v Bel Air je poriadne dlhá. Barbara Streisandová ju bez straty kvetinky celú prekonala. Film A Star is Born (Zrodenie hviezdy) nebol iba úspešným prelomom v jej živote, ale stal sa aj jej životným mottom – aj keď sa nový zrod nezaobišiel bez krutých pôrodných bolestí. Ale Barbra sa už v mladosti skalopevne rozhodla, že v jej novom živote bude všetko iné ako v tom starom. Starý život, to bola izba s kuchyňou a kabinetom v dome plnom potkanov. Bola to každý deň tá istá polievka, večné hádky medzi matkou a starou matkou a nenávideným nevlastným otcom. K starému životu patrila ešte aj silná túžba vymaniť sa z pochmúrneho bytu a utiecť ďaleko, do sveta plného jasného svetla. Útek sa Barbre podaril a nový svet si zariadila tak, aby bol dokonale krásny a plný žiarivých farieb.
Jej vila v Bel Air je snehobiela. Dvojpodlažný apartmán v New Yorku je zariadený v štýle art-deco. V Malibu vlastní obrovskú usadlosť s niekoľkými vilami a v Hamptons pohodlný plážový dom. Barbre Streisandovej sa síce mnohí vysmievali pre jej veľký a neforemný nos, ona však všetkým posmievačom ukázala, že ten nos je symbolický. Má vynikajúci ,,nos“ na peniaze. So šikovnými investíciami začala už z prvej gáže za film Funny Girl a v súčasnosti vlastní najväčšiu zbierku nábytku známeho zakladateľa štýlu Arts&Crafts – Gustava Stickleyho. Barbrin vrelý vzťah k luxusu, sa ale zďaleka nekončí nákupmi extrémne drahých a cenných starožitností. Streisandová je luxusným stvorením od vlasov na hlave až po malíčky na nohách. Vlasy si dáva farbiť a strihať výlučne u majstra Louisa Licariho. Raz týždenne navštevuje kozmetický salón Elizabeth Arden v Manhattane alebo Beverly Hills, kde absolvuje kompletný skrášľovací program: to znamená peeling, masáže a natieranie a rozmaznávanie tými najdrahšími krémami. Každé tri mesiace trávi týždeň na farme krásy a každá druhý deň si dáva doma upravovať svoje preslávené dlhé nechty.

Pokračovanie nabudúce...


©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.