Toalety tešte sa!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 27.3.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ruku na srdce, čistenie WC misy nepatrí k najpríjemnejším domácim prácam. Spoločnosť Henkel Slovensko preto prináša nový rad svojich doposiaľ najúčinnejších WC čističov Bref 6x Effect.

Ruku na srdce, čistenie WC misy nepatrí k najpríjemnejším domácim prácam. Spoločnosť Henkel Slovensko preto prináša nový rad svojich doposiaľ najúčinnejších WC čističov Bref 6x Effect. V každom z produktov sa spája 6 jedinečných funkcií a vlastností – účinnosť v boji proti vodnému kameňu, odstránenie hrdze a nečistôt, dezinfekcia, dodanie sviežosti – a to všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou. Navyše nová receptúra pri variante Total Protection zaistí vytvorenie ochrannej vrstvy vo vnútri WC misy, ktorá chráni povrch pred ďalšími nečistotami.

Nový rad WC čističov Bref 6x Effect ponúka tri varianty – Anti-limescale určený najmä na boj s vodným kameňom, Rust & Stain sa špecializuje na hrdzu a škvrny a Total Protection prináša vytvorenie ochrannej vrstvy vo vnútri WC.

           ·         Bref 6x Anti-limescale (750 ml) – je účinný v boji proti vodnému kameňu, odstraňuje hrdzu a nečistoty, dezinfikuje, toalete dodá sviežosť a vôňu oceánu. To všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou.

           ·         Bref 6x Effect – Rust & Stain (750 ml) – má vysokú účinnosť v odstraňovaní škvŕn a hrdze, likviduje vodný kameň a nečistoty, dezinfikuje a toaletu prevonia sviežou vôňou oceánu. To všetko nielen nad vodnou hladinou, ale aj pod ňou.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.