A splachovanie vás začne baviť - Netradičný darček nielen na Valentína
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 14.2.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Premýšľate, čím tento rok prekvapíte svoju polovičku na Valentína? Alebo len chcete potešiť svoju kamarátku? Teraz máte jedinečnú príležitosť venovať jednu z originálnych verzií práve prichádzajúceho hitu Please Baby Flusht It novo založenej speváckej skupiny Balls Dream Band, ktorá ako všetci veríme, zaútočí na popredné priečky hitparád.

Premýšľate, čím tento rok prekvapíte svoju polovičku na Valentína? Alebo len chcete potešiť svoju kamarátku? Teraz máte jedinečnú príležitosť venovať jednu z originálnych verzií práve prichádzajúceho hitu Please Baby Flusht It novo založenej speváckej skupiny Balls Dream Band, ktorá ako všetci veríme, zaútočí na popredné priečky hitparád.

Videoklip Please Baby Flush It bude od 4. februára 2013 do konca marca 2013 dostupný na interaktívnej stránke www.youtube.com/brefballsband. Pieseň môže ktokoľvek personalizovať jedným z dvesto najbežnejších slovenských ženských mien a zdieľať prostredníctvom Facebooku alebo e-mailu.

Nejednej žene vykúzlite úsmev na tvári, zvýšite frekvenciu tepu a možno jej vyhŕkne aj slzička dojatia, keď jej Alejandro, Marcus, Dimitri a Marcellus zo skupiny Balls Dream Band venujú svoj nový hit a odhalia nielen svoje skryté stránky. Milá Jana, Mária, Marcela, Katarína, Veronika a ďalšie dámy hor sa do splachovania! Presvedčte sa, že s WC blokmi v tvare štyroch guľôčok Bref Power Aktiv dostane tento pojem celkom iný rozmer!

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.