KiK - ZIMNÉ TRENDY
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 30.1.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Všade okolo nás je sneh, ľad a nádej jari sa blíži veľmi pomaly. Vďaka novej kolekcii KiK sa však môžete začať pomaly prebúdzať a povzbudiť príchod jari aspoň veselými farbami oblečenia a doplnkov. Tielka a vzdušné tričká hýria žiarivo ružovými odtieňmi jarných kvetov či svetlozelenou farbou pučiacich lístkov. Vášmu outfitu dodajú sviežosť jemné a elegantné košele, voľné ľahké svetríky alebo štýlové šaty s výrazným opaskom.

DÁMSKA KOLEKCIA:

 

Všade okolo nás je sneh, ľad a nádej jari sa blíži veľmi pomaly. Vďaka novej kolekcii KiK sa však môžete začať pomaly prebúdzať a povzbudiť príchod jari aspoň veselými farbami oblečenia a doplnkov. Tielka a vzdušné tričká hýria žiarivo ružovými odtieňmi jarných kvetov či svetlozelenou farbou pučiacich lístkov. Vášmu outfitu dodajú sviežosť jemné a elegantné košele, voľné ľahké svetríky alebo štýlové šaty s výrazným opaskom.

 

VYBERTE SI ZO ZIMNÝCH TRENDOV

 

  • Pestrofarebné tričká

Oživte sivé dni pestrofarebnými tielkami, tričkami s krátkymi alebo trojštvrťovými rukávmi. Vyberte si z rôznych štýlov – priliehavý strih padne ako uliaty, riasenie zas schová prebytočné kilá z Vianoc. Jednofarebné kúsky sa Vám hodia rovnako často, ako tričká s potlačou a vzormi. Stačí si už len vybrať tú správnu farbu – v ponuke je žiarivá ružová, zelená, sýta červená alebo svetlá hnedá, sivá, ale aj čierna – jednoducho, pre každého niečo.

 

  • Splývavé svetríky

Nenoste jarnú náladu len v sebe, ale aj na sebe. Dlhé splývavé svetríky z jemného padavého materiálu sú príjemné nielen na dotyk, ale krásne vyzerajú a lichotia každému typu postavy. K tmavomodrému alebo svetlohnedému svetríku stačí doplniť opasok a môžete ho nosiť hneď v dvoch odlišných prevedeniach.

 

  • Elegantné košele

Napriek všetkým Vašim predstavám môžu byť košele pohodlné a elegantné zároveň. Smelo to dokazuje nová kolekcia KiK z jemných a príjemných materiálov – ponúka niekoľko variant s goliermi aj bez nich. Do práce i na neformálne stretnutie môžete vyraziť v štýlovej košeli s krátkym alebo trojštvrťovým rukávom. Podľa nálady zvoľte jemné odtiene – sivú, svetlooranžovú, bielu alebo sýtu červenú či tmavomodrú.

 

  • Štýlové džínsy

Základom dokonalého outfitu sú štýlové džínsy, ktoré podčiarknu Váš vkus. Vzdušné svetríky a voľné tričká majú možnosť vyniknúť v spoločnosti čiernych, modrých alebo svetlohnedých skinny. V džínsoch s červeným alebo žltým opaskom budete šik. Nesmiete zabudnúť na pohodlné legíny, ktoré sú ako stvorené pre vysoké čižmy a krátku sukňu.

 

 

PÁNSKA KOLEKCIA:

 

ZIMNÉ TRENDY

 

  • Vyhrňte si rukávy

Je čas začať pomaly skracovať rukávy a prebudiť jar aspoň v teple Vášho domova. Pomôžu Vám tričká rôznych štýlov a farieb z novej kolekcie KiK. Nebojte sa experimentovať s farbami a zvoliť sýtu červenú, žiarivú žltú, oranžovú, zelenú či tmavomodrú. Pridanou hodnotou sú aj gombíky, vrecká a golieriky, ktoré nesmú chýbať. Pre domácky štýl sú najvhodnejšie tričká s farebnými potlačami, v ktorých sa budete cítiť pohodlne a štýlovo.

 

  • Nestarnúce košele

Nie je nad to zapôsobiť na ženu elegantným a nenúteným dojmom zároveň. Košele na cvočky s rebelskými vreckami a potlačami splnia tento účel dokonale. Naopak, k formálnym povinnostiam sa výborne hodí biela alebo tmavosivá košeľa so svetlými úzkymi pásikmi.

 

  • Chuť na džínsy?

Vyrazte do práce alebo na schôdzku s priateľmi v neformálnom outfite, v ktorom sa budete cítiť uvoľnene a pohodlne. Určite nesmiete zabudnúť na štýlové džínsy vo svetlomodrých odtieňoch, v ktorých budete pôsobiť ležérne a mladistvo.

 

DETSKÁ KOLEKCIA:

 

  • Nech žijú farby!

Jar je už čoskoro tu a je treba užiť si zasnežené dni s pestrými farbami, ktoré na tvári vyčarujú úsmev. Tričká s krátkym rukávom v novej kolekcii KiK žiaria ostrou ružovou, fialovou, nebeskou modrou, žltou alebo svetlozelenou. Do družiny aj na hranie sa tiež hodí súprava legín a trička s naberanými rukávmi. Pre štýlové malé slečny sú aj bolerká s dlhým rukávom alebo krátke farebné sukničky.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.