Hrozno vo fľaši alebo buďte v kondícií počas celého roka
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 16.1.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ako to už začiatkom roka býva zvykom, ľudia si dávajú rôzne predsavzatia. Jedným z tých najčastejších je dostať sa po sviatkoch do formy, schudnúť a začať cvičiť pravidelne. Skvelým pomocníkom pri udržiavaní sa v kondícií môže byť aj 100 % hroznová šťava či už biela alebo červená od spoločnosti Víno Matyšák. Podporuje látkovú výmenu, aktivuje činnosť hormónov i enzýmov a je obzvlášť vhodná ako energetický nápoj pre športovcov.

Ako to už začiatkom roka býva zvykom, ľudia si dávajú rôzne predsavzatia. Jedným z tých najčastejších je dostať sa po sviatkoch do formy, schudnúť a začať cvičiť pravidelne. Skvelým pomocníkom pri udržiavaní sa v kondícií môže byť aj 100 % hroznová šťava či už biela alebo červená od spoločnosti Víno Matyšák. Podporuje látkovú výmenu, aktivuje činnosť hormónov i enzýmov a je obzvlášť vhodná ako energetický nápoj pre športovcov.

 

„Cvičiť a formovať postavu je potrebné pravidelne a počas celého roka a nie len vtedy, keď už prihára, a hlásia sa kilogramy navyše, alebo sa nedajú zapnúť obľúbené džíny. Úspech a správne výsledky sa dostavia až vtedy, keď človek cvičí systematicky a najmä s chuťou. Ideálne je mať silnú vôľu a trpezlivosť a ak sa niekomu nedarí rozhýbať sa, môže sa naštartovať nejakou tou odmenou – napríklad pekným kúskom oblečenia, výletom, či parfémom. Najlepšou motiváciou však je, že túžime dobre vyzerať a fakt, že človeka, ktorý je zdravý a v kondícii len tak niečo, obrazne povedané, nepoloží,“ hovorí fitness trénerka Adela Čačaná, ktorá pôsobí v Lady Fit Klube v Malackách.

 

Bez chémie

Skvelým pomocníkom pri udržiavaní sa v kondícií môže byť aj 100 % hroznová šťava či už biela alebo červená od spoločnosti Víno Matyšák. Je vyrobená z ušľachtilých odrôd viniča hroznorodého z viníc integrovanej výroby, čo znamená, že v podstate spĺňa parametre BIO výrobku. Tento čisto prírodný produkt neobsahuje žiadne prísady a je určený pre všetky vekové kategórie. Obzvlášť je vhodný ako energetický nápoj pre športovcov, tehotné či dojčiace matky a deti. 100 % hroznová šťava Matyšák podporuje trávenie, má posilňujúci a upokojujúci účinok. Jej najväčšou devízou je zloženie bohaté na prírodné látky. Podporuje látkovú výmenu, aktivuje činnosť hormónov a enzýmov. Obsahuje tiež prírodné triesloviny, farbivá, enzýmy, pektínové látky, tukové substancie, aromatické látky. Všetko v prírodnej podobe.

 

Bobule zdravia

Čo na tento nápoj hovorí fitness trénerka? „Som zástankyňou konzumácie čistých prírodných produktov a táto šťava je skvelá. Je o niečo sladšia, ale obsahuje ten správny cukor – čiže glukózu a fruktózu, ktoré sú v nápoji zastúpené v norme. Tento prírodný nápoj obsahuje aj veľa antioxidantov, ktoré znižujú pravdepodobnosť srdcovo – cievnych ochorení a určitých typov rakoviny a tiež veľa vzácnych vitamínov ako sú B, D, C, A, E, a aj minerálov ako draslík, horčík, vápnik. Hrozno sa nazýva aj bobule zdravia a nie nadarmo, nakoľko toto ovocie patrí k najzdravším druhom. Obsahuje aj kyselinu listovú a veľa stopových prvkov. Vitamíny, najmä C, zvyšujú imunitu, ktorá je v tomto premenlivom a sychravom období potrebná. Hrozno ako také zmierňuje únavu i depresiu a pre svoju výživovú hodnotu je doslova energetickou bombou. Takže doprajme si pohár prírodnej šťavy a šup do fitka, nech sme zdravé, krásne a silné.“

 

 

100 % hroznovú šťavu Matyšák v balení 0,25 l alebo  1 l – červenú alebo bielu možno zakúpiť vo Vinotékach Matyšák a u predajcov, ktorých nájdete na www.vinomatysak.sk .   

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.