Staňte sa hviezdou večierkov so Zlatou limitovanou kolekciou od značky Dermacol
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 16.12.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Zima je obdobím, kedy prežívame minimálne jednu slávnostnú príležitosť, na ktorú si vezmeme trendy šaty, necháme si vytvoriť atraktívny účes a všetko korunuje výrazné líčenie. Plesy, venčeky, silvestrovské oslavy, večierky.

Zima je obdobím, kedy prežívame minimálne jednu slávnostnú príležitosť, na ktorú si vezmeme trendy šaty, necháme si vytvoriť atraktívny účes a všetko korunuje výrazné líčenie. Plesy, venčeky, silvestrovské oslavy, večierky. Určite vás to tiež čaká! Spoločnosť Dermacol, tradičný český výrobca kozmetiky, vám líčenie na váš veľký večer uľahčí novou exkluzívnou kolekciou dekoratívnej kozmetiky s príznačným menom „Zlatá limitovaná kolekcia“. Ako sľubuje sám názov, budete sa trblietať a žiariť  celý večer! Rad zahŕňa riasenku Imperial pre oslnivý objem rias a maximálne predĺženie, očné tiene Glamour s trblietavými čiastočkami a laky na nechty Glamour s vysokým leskom.

Imperial Mascara –  riasenka  pre extra dĺžku a objem

Ak budete chcieť na silvestrovskej párty klipkať mihalnicami hustejšími a dlhšími, než ste si mysleli, že vôbec máte, siahnite pri líčení po tejto výnimočnej riasenke. Už jej zlatý obal navodí slávnostnú atmosféru. Špeciálna kefka dodá riasam až pätnásťkrát plnší vzhľad. Kefka je zložená z dvoch vlákien – silnejšie riasy tvarujú a rozčešú, jemnejšie nanášajú textúru s vysokým obsahom pigmentov rovnomerne od korienkov až po končeky rias. Riasenka obsahuje vitamín E známy pre jeho antioxidačné vlastnosti, D-panthenol, ktorý riasy chráni pred vysušením a dodáva im lesk a bambus, ten riasy regeneruje a zabraňuje vysušeniu. Riasenka Imperial je oftalmologicky testovaná, vďaka čomu je vhodná pre citlivé oči i pre nositeľky kontaktných šošoviek. Je veľmi odolná voči rozmazaniu.


Glamour Eye Shadow – minerálne očné tiene v troch farebných kombináciach

Hlboký žiarivý pohľad, ktorým budete oslňovať celý večer… neznie to krásne? Tento sen sa ľahko stane skutočnosťou vďaka minerálnym očným tieňom Glamour Eye Shadow od značky Dermacol. Majú veľmi jemnú púdrovú textúru, ktorá dokonalo kryje a perfektne priľnie k očnému viečku; líčenie tak zostane bezchybné dlhý čas. Očné tiene obsahujú rôznofarebné pigmenty a jemné trblietavé čiastočky, ktoré vytvárajú krásne ligotavé efekty. Vďaka obsahu vitamínu E sa zároveň starajú o pokožku a chránia ju. Skrátka, ak chcete byť hviezdou, viete, ako na to!


Glamour Sparkling Nail Polish – laky na nechty s trblietkami v piatich trendy odtieňoch

Nechty sú neodmysliteľnou súčasťou líčenia a kto na tento fakt zabúda, robí veľkú chybu! Krásne upravené ruky sú viditeľnou vizitkou, ktorá dokáže všeličo prezradiť. Na večer siahnite po trblietavom laku z limitovanej Zlatej kolekcie Dermacol, ktorá vysokým obsahom jemných trblietok dodá nechtom krásny žiarivý vzhľad. Ak sa pri lakoch na nechty najviac obávate aplikácie a zasychania, hoďte túto starosť za hlavu – laky Glamour Sparkling Nail Polish od značky Dermacol majú inovatívne zloženie a jedinečný plochý štetček pre ľahkú a rovnomernú aplikáciu. Po nanesení vytvoria na nechtoch hladký, veľmi lesklý a trblietavý povrch, rýchlo zaschnú a sú odolné proti oteru. Ešte sa potrebujete nechať prehovárať?



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.