S ružovou vodou rozkvitne každá žena
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 7.12.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Na slovenský trh prichádza originálna pleťová voda z pravej bulharskej ruže Ikarov. Damašská ruža (Rosa damascena) je vypestovaná v Ružovej doline v Bulharsku, na najväčších plantážach na svete. Z lupeňov ruží sa teplom získava olej, ktorý vyvážajú do celého sveta. Jeho odberateľom je aj francúzsky kozmetický priemysel, a tak vôňu ruže cítiť v parfumoch známych značiek.

Na slovenský trh prichádza originálna pleťová voda z pravej bulharskej ruže Ikarov. Damašská ruža (Rosa damascena) je vypestovaná v Ružovej doline v Bulharsku, na najväčších plantážach na svete. Z lupeňov ruží sa teplom získava olej, ktorý vyvážajú do celého sveta. Jeho odberateľom je aj francúzsky kozmetický priemysel, a tak vôňu ruže cítiť v parfumoch známych značiek.

 

„Ženy v oblasti Čierneho i Stredozemného mora využívali odpradávna olej  z damašskej ruže aj ako súčasť vody na pleť. Jej účinky sú naozaj blahodárne - tonizuje, osviežuje, upokojuje a hydratuje,“ vymenúva JUDr. Dobromir Tabahnev, výhradný dovozca výrobkov Ikarov na Slovensko.

 

Výsledkom pravidelného používania pleťovej vody je hladká a elastická pokožka. Tento výrobok je vhodný na všetky druhy pleti a ženy oceňujú jeho príjemnú vôňu a výrazné antibakteriálne účinky. Obklady z ružovej vody upokojujú unavené oči a zmierňujú opuchy okolo nich. Tento prípravok nie je iba pre ženy, na čistenie pleti ho čoraz častejšie používajú i muži.

 

Pleťovú vodu Ikarov z pravej bulharskej ruže dostanete v lekárňach. 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.