Nová predajňa Trussardi pre milovníkov exkluzívnej módy otvorená
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 4.12.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Milovníci exkluzívnej módnej značky Trussardi sa včera dočkali otvorenia už tretej predajne v Bratislave v obchodnej galérii City Gate na Nám. SNP 19. Značka Trussardi sa v predajni prezentuje dvoma novými líniami - Tru Trussardi, ktorá reprezentuje mestský profesionálny štýl, a Trussardi Jeans, ktorá je určená pre voľný čas. Ponuku módnych odevov z najnovšej kolekcie jeseň-zima 2012/2013 pre dámy dopĺňa bohatý výber štýlových módnych doplnkov.

Milovníci exkluzívnej módnej značky Trussardi sa včera dočkali otvorenia už tretej predajne v Bratislave v obchodnej galérii City Gate na Nám. SNP 19. Značka Trussardi sa v predajni prezentuje dvoma novými líniami - Tru Trussardi, ktorá reprezentuje mestský profesionálny štýl, a Trussardi Jeans, ktorá je určená pre voľný čas. Ponuku módnych odevov z najnovšej kolekcie jeseň-zima 2012/2013 pre dámy dopĺňa bohatý výber štýlových módnych doplnkov.

Značka Trussardi pôsobí na slovenskom trhu už od r. 1998. Po prvej franchisovej predajni Trussardi Jeans v Auparku a druhej Trussardi predajni na Ventúrskej ul. (v súčasnosti detská módna kolekcia), otvorila už tretiu predajňu pod názvom Tru Trussardi v obchodnej galérii City Gate na Nám. SNP 19 (vchod z Laurinskej ulice).

Teší nás, že značka si získala množstvo priaznivcov a ich počet sa neustále zvyšuje. Slováci sledujú módne trendy a tak sme sa rozhodli obohatiť našu ponuku a nové módne línie. Nasledujúcim krokom bude otvorenie ďalšej predajne Trussardi v pripravovanom outletovom centre ONE Fashion Outlet vo Voderadoch v priebehu budúceho roka. Naši zákazníci tam nájdu skvelú ponuku módnych kúskov za výhodné ceny,“ povedal Marián Kirth, zástupca značky Trussardi na Slovensku.

V novej predajni na ploche 90 m2 prezentuje značka Tru Trussardi svoj fundamentálny koncept v podobe nového minimalistického prístupu, ktorý vytvára elegantnú siluetu s jemným a rafinovaným akcentom. Kolekcii dominujú nečakané kombinácie materiálov od hodvábu cez vlnu a nevyhnutnú kožu až po exkluzívne kožušiny. Kontrasty farieb sú zreteľnejšie a evidentnejšie. Šaty a outfity upútajú delikátnymi odtieňmi šedej, zatiaľ čo na tričkách, topoch, svetroch a tkaných vestách sa strieda horčicovo-žltá a fialová v optických vzoroch pre uvedomelejší ženský vzhľad. V kolekcii hrajú dôležitú úlohu potlače – od mikroprintov, pripomínajúcich vzory na mužských kravatách, až po optické motívy 60. rokov.

 

Nová kolekcia Trussardi Jeans zobrazuje ženu v okúzľujúcom športovom štýle počas rozličných častí dňa. Sezóna sa nesie v tzv. garçon štýle, v ktorom sú oblečenie a tkaniny jasne inšpirované mužskou módou, ale zároveň sú prepletené ženským kúzlom. Novým spojencom ženy Trussardi Jeans je vyzývavá a moderná čierna, kombinovaná s modrou a geometrickými mikroprintami či grafickými motívmi.

 

O značke Trussardi

Spoločnosť Trussardi Group založil Dante Trussardi v r. 1911 v talianskom Bergame. Spoločnosť začínala s výrobou luxusných kožených rukavičiek a rýchlo sa presadila na medzinárodnom trhu módnych doplnkov. Stala sa oficiálnym dodávateľom britskej kráľovskej rodiny.

V 60. rokoch premenil Nicola Trussardi, vnuk zakladateľa, spoločnosť na priemyselný holding a vstúpil na trh módnych odevov a luxusných doplnkov. V roku 1973 sa Trussardi stal prvým módnym dizajnérom, ktorý označoval svoje produkty jednotným logom. 

V 70. rokoch bol otvorený prvý Trussardi boutique v Miláne a značka  vďaka svojej skvelej reputácii expandovala na európske aj americké trhy. V 90. rokoch sa Trussardi presadil na trhoch Východnej Európy,  Ázia a na Blízkom Východe.

Trussardi Group stále zachováva hodnoty rodinného biznisu. Od r. 2002 bola generálnou riaditeľkou spoločnosti predstaviteľka štvrtej generácie Trussardiovcov – Beatrice Trussardi. Pod jej vedením bola uvedená na trh nová línia – Trussardi 1911, ktorá si zachovala tradičnú eleganciu, posunula ju však na najvyššiu možnú úroveň súčasnej kultúry odievania. V súčasnosti je spoločnosť pod vedením najmladšieho syna, Thomasa Trussardiho. Medzi najnovšie prírastky patria dve nové značky: Tru Trussardi a Trussardi Jeans, ktoré zodpovedajú požiadavkám súčasného metropolitného životného štýlu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.