Divé maky pokrstia nové CD na Vianočnom Bašaveli!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 1.12.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Matej „Sajfa“ Cifra ako moderátor a frontman kapely Para Lasky či krásna Anita Soul. To je trojica známych osobností, ktorí to 2. decembra o 18-tej hodine odpália spolu s deťmi z Divých makov v Divadle Aréna v Bratislave. Zároveň spoločne uvedú do hudobného sveta v poradí druhé CD s výberom toho najlepšieho, čo odznelo na tohtoročnom Cigánskom Bašaveli.

Matej „Sajfa“ Cifra ako moderátor a  frontman kapely Para Lasky či krásna Anita Soul. To je trojica známych osobností, ktorí to  2. decembra o 18-tej hodine odpália spolu s deťmi z Divých makov v Divadle Aréna v Bratislave. Zároveň spoločne uvedú do hudobného sveta v poradí druhé CD s  výberom toho najlepšieho, čo odznelo na tohtoročnom Cigánskom Bašaveli.

 

Oslávte spolu s nami príchod adventu koncertom!

 

Nebýva zvykom, aby sa spojili úspešní muzikanti s neznámymi, hoci talentovanými deťmi  a vytvorili spoločne hudobný projekt. O to viac poteší všetkých zúčastnených interpretov, keď vložené úsilie prinesie svoje ovocie. Po mimoriadnom záujme návštevníkov letného Cigánskeho Bašavelu sa jeho organizátori, občianske združenie Divé maky, rozhodli vydať výber toho najlepšieho zo živého vystúpenia detí spolu s pozvanými umelcami - aj vo forme CD. „Aby sme si zachovali jeho úzke spojenie s príležitosťou, pri ktorej vznikli nahrávky na CD-čku, pripravili sme pre všetkých fanúšikov rómskej hudby aj koncert hlavných účinkujúcich spolu s našimi hudobníkmi a tanečníkmi z Divých makov,“ vysvetlila dôvod mimoriadneho koncertu Vladislava Dolníková, zakladateľka OZ Divé maky. Krstnými rodičmi sa stanú Anita Soul a Lasky zo skupiny PARA, ktorí na letnom Cigánskom Bašaveli v auguste zožali mimoriadny úspech.

Lístky na Vianočný Bašavel sa dajú zakúpiť v predpredaji priamo v združení na Mudroňovej ulici 80 v Bratislave, rezervovať si ich môžete mailom na adrese kvydrova@divemaky.sk, alebo zakúpiť priamo na mieste koncertu.  Vstupné vo výške 8 € bude venované na podporu štipendijného programu a štúdia talentovaných rómskych detí. A pre tých, ktorí chcú venovať originálny a jedinečný darček, je tu možnosť kúpiť si vstupenku spolu s CD-čkom za špeciálnu cenu 12 €. Počet lístkov na tento jedinečný event je limitovaný v počte 250 ks.

 

Diváci Vianočného Bašavelu môžu súťažiť o najlepšiu makovú pochúťku

 

Všetci, ktorí radi pečú, chcú sa o svoje kulinárske umenie aj podeliť a zároveň pomôcť dobrej veci, majú možnosť zapojiť sa do súťaže o najlepšiu dobrotu s prísadou maku.  Stačí ju upiecť  a priniesť priamo na Vianočný Bašavel do Divadla Aréna.  Pohostenie, o ktoré sa každý takto pričiní, bude prezentované po koncerte a vyvrcholí ochutnávkou dobrôt.  Maková dobrota s najväčším počtom hlasov sa stane najobľúbenejším koláčom Divých makov a jej autor získa aktuálne pokrstené CD podpísané krstnými rodičmi. Meno výhercu zverejnia Divé maky na svojej Fanpage Divé Maky na facebooku. Prihlásiť sa môžete e-mailom na divemaky@divemaky.sk. O podpis na CD budú môcť požiadať aj ostatní návštevníci počas autogramiády, ktorá sa uskutoční po koncerte v priestoroch divadla.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.