Pečieme s láskou 8 - Sprievodca svetom sladkého i slaného pečenia od Dr.Oetker
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 28.11.2012 00:00
Kategória : Knihy
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Kalendárny rok má 52 týždňov. V každom z nich nájdeme sviatočné príležitosti, ktoré stoja za oslavu – nielen tradičné narodeniny a meniny, ale aj špeciálne príležitosti, akými sú školácke vysvedčenie, narodenie bábätka či povýšenie v práci

Kalendárny rok má 52 týždňov. V každom z nich nájdeme sviatočné príležitosti, ktoré stoja za oslavu – nielen tradičné narodeniny a meniny, ale aj špeciálne príležitosti, akými sú školácke vysvedčenie, narodenie bábätka či povýšenie v práci. Tieto príležitosti si priam pýtajú nejakú dobrotu, ktorá poteší maškrtné jazýčky celej rodiny. Dr.Oetker preto prináša už ôsmy diel svojej inšpiratívnej knihy Pečieme s láskou, ktorá je určená nielen vášnivým cukrárkam, ale aj začiatočníkom, ktorí sa s pečením ešte len zoznamujú. „Sladké i slané recepty na každý sviatočný deň“ ponúkajú 52 návodov, ako chutne osláviť každú výnimočnú chvíľu.

 

Kniha Pečieme s láskou 8 ponúka 52 originálnych receptov, ktoré doposiaľ neboli nikde uverejnené. Zoradené sú v 4 podkapitolách: Rodinné oslavy, Veľká noc, Vianoce a Silvester. Všetky recepty boli starostlivo vyskúšané v Skúšobnej kuchyni Dr.Oetker, čo je zárukou, že pri dodržaní uvedeného postupu sa môžete tešiť na skvelý výsledok. Ste zvedaví, čo vám ôsme pokračovanie v úplne novom grafickom dizajne ponúkne na svojich stránkach?

 

Rodinné oslavy

Babičky, vnúčatá, sesternice, bratranci, tety... ak sa na rodinnej oslave stretne celá rodina, tak chcete pripraviť niečo, čo zaujme aj zachutí. Siahnite po receptoch od Dr.Oetker, vyberte si svojho favorita a prekvapte svojich najbližších a hostí s láskou upečeným múčnikom.

 

Veľká noc

Na Slovensku sa veľkonočné sviatky rok čo rok stávajú doslova hodmi – stoly sa prehýbajú pod obloženými misami, zemiakovými či majonézovými šalátmi a hneď niekoľkými druhmi dezertov. Buďte inovatívni a potešte šibačov vynikajúcimi múčnikmi, ktoré sa určite stanú stálicami na veľkonočnom stole. Vaši hostia sa budú oblizovať až za ušami.


Vianoce

Štedrovečerný stôl plný dobrôt a sviatočné popoludnia strávené na pohovke počas sledovania tradičných rozprávok sú príležitosťou na vychutnanie si lahodných dezertov. Na stole vtedy nesmú chýbať drobnosti, ktoré uPečieme s láskou a vieme ich využiť aj ako milé ozdoby na vianočnom stromčeku.

 

Silvester

V sekcii Silvester sa Dr.Oetker po ôsmich rokoch vracia k pečeniu slaných pochúťok. Inšpiráciu na ľahkú večeru či chuťovky k poháru vína tu nájde každý, kto chystá nielen silvestrovský večierok. Na prelome rokov je všetko dovolené, preto popustite uzdu svojej fantázii a vyberte si recepty, ktoré vás zaujmú netradičnými tvarmi, farbami a ingredienciami. Silvestrovský stôl by mal byť oku lahodiaci, preto ho skúste dodekorovať aj rôznymi ozdobami, sviečkami a predmetmi, ktoré pre vás veľa znamenali v starom roku. K tomu pohár sektu, niečo slané na zahryznutie a sladký dezert na záver.

Recepty na tieto dobroty pre vás pripravil Dr.Oetker, ktorý vám týmto želá dobrú chuť.

 

Knihu Pečieme s láskou 8 je možné si zakúpiť prostredníctvom e-shopu na www.oetker.sk



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.