Obľúbené hranolčeky v novom šate
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 23.11.2012 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Všetci milujeme chvíle strávené v kruhu svojich blízkych, rodiny a priateľov. V zhone každodenných povinností nás spája dobré jedlo a spoločné stolovanie. Ak chcete pripraviť chutný a rýchly obed alebo večeru, máme pre vás tip v podobe vašich obľúbených hranolčekov od McCain. Teraz prichádzajú v novom rodinnom balení za skvelú cenu. Vybrať si môžete z troch druhov My Fries na každú príležitosť. V ponuke sú vlnkované vhodné na večeru s priateľmi, klasické k rodinnému obedu alebo extra dlhé na lahodné chrumkanie s vaším obľúbeným dipom.

Všetci milujeme chvíle strávené v kruhu svojich blízkych, rodiny a priateľov. V zhone každodenných povinností nás spája dobré jedlo a spoločné stolovanie. Ak chcete pripraviť chutný a rýchly obed alebo večeru, máme pre vás tip v podobe vašich obľúbených hranolčekov od McCain. Teraz prichádzajú v novom rodinnom balení za skvelú cenu. Vybrať si môžete z troch druhov My Fries na každú príležitosť. V ponuke sú vlnkované vhodné na večeru s priateľmi, klasické k rodinnému obedu alebo extra dlhé na lahodné chrumkanie s vaším obľúbeným dipom. 

 

Zlatožltá klasika

Kto by odolal vôni čerstvo pripravených hranolčekov? Sú chrumkavé, majú pravú zemiakovú chuť a sú výbornou alternatívou na prípravu rýchleho a plnohodnotného jedla, keď práve nemáte čas na jeho dlhé vyváranie. Vaše obľúbené Klasické hranolky od McCain teraz prichádzajú v novom šate.

 

My Fries sú v ponuke vo výhodnom kilovom balení pre celú rodinu. Hranolčeky tak máte v mrazničke vždy po ruke. My Fries, tak ako  aj ostatné hranolčeky od McCain, sú vyrobené len z dvoch prírodných zložiek – zemiakov a zmesi kvalitných slnečnicových olejov. Zemiaky sú pritom hlavnou surovinou, tvoria viac ako 90 % hranolčekov.

 

Ako pripravíte My Fries najlepšie? Veľmi jednoducho! Potrebujete k tomu len panvicu alebo fritézu. Vložte ich do horúceho oleja a po piatich minútach budú vaše hranolčeky do zlatista prepečené. Prekvapte svojich blízkych a pripravte ich pre celú rodinu. Nemusíte sa báť, že ich nebude dostatok. V kilovom balení nájdete hranolčeky pre všetkých.

 

My Fries na každú príležitosť

 

Chcete pripraviť svojim priateľom príjemný večer u vás doma? Okrem príjemnej hudby ich prekvapte aj chutnou večerou. My Fries Crincle s vlnkovaným dizajnom budú vaši hostia milovať. Vďaka ich tvaru sú veľmi chrumkavé a navodia tú správnu atmosféru zábavy.

 

Vyberáte prílohu k rodinnému obedu? Stavte na dobrú klasiku. My Fries Classic zvoľte k mäsitému, bezmäsitému jedlu aj k šalátom. Menu s krehkými hranolčekmi bude zaručene chutiť všetkým.

 

 

 

Máte radi večerné chrumkanie chutných snackov pri dobrom filme? Vyskúšajte My Fries Julienne. Extra dlhé a chrumkavé hranolčeky si môžete namáčať do vašich obľúbených dipov a vychutnávať atmosféru večernej pohody.

 

Ako pripraviť plnohodnotné jedlo pre celú rodinu rýchlo, chutne a navyše cenovo výhodne? Prinášame vám tip v podobe jednoduchého a pritom netradičného receptu. Chrumkavé kuracie stehienka v omáčke s cukinou v kombinácii s obľúbenými hranolčekmi My Fries Classic potešia vaše chuťové poháriky.

 

 

 

Kuracie stehienka v ananásovej omáčke s cukinou

 

Recept na 4 porcie.

 

Prísady:

8 kuracích stehienok

3 lyžičky oleja

1 lyžička mletej sladkej papriky

1 balenie My Fries Classic

340 g ananásu (čerstvého alebo z konzervy)

2 malé cibule

150 g kečupu

½ lyžičky kari korenia

5 malých cukín

soľ

čierne korenie



Príprava hranolčekov:

 

Olej vo fritéze predhrejeme na 175 °C. Do polovice naplnený košík hranolčekmi My Fries Classic smažíme asi 5 minút do zlatista. Tie isté hranolčeky môžeme pripraviť aj v panvici. Do predhriateho oleja rovnomerne hranolčeky rozložíme a smažíme na miernom plameni, kým hranolčeky nadobudnú zlatožltú farbu. Počas pečenia ich niekoľkokrát obrátime.

 

Príprava mäsa a omáčky


Stehienka opláchneme a osušíme. Olej, soľ, čierne korenie a papriku vymiešame a rozotrieme po mäse. Pečieme v rúre dozlatista 15-20 minút.

 

Cibuľu ošúpeme a narežeme na veľké kocky. Na kúsky pokrájame aj ananás a všetko následne zmiešame s kečupom a kari korením, až kým masa nebude pripomínať pyré. Dochutíme soľou a čiernym korením. 


Cukiny umyjeme, pokrájame po dĺžke na štvrtinky. Tie potom prerežeme na polovicu. Servírujeme s hranolčekmi My Fries, stehienkami a omáčkou.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.