Skutočný slovenský outlet pri Voderadoch odštartoval!
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 6.11.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Základný kameň ONE Fashion Outlet slávnostne poklepali zástupcovia developera a starosta obce Voderady

Základný kameň ONE Fashion Outlet slávnostne poklepali zástupcovia developera a starosta obce Voderady

 

Slovenskí milovníci svetových značiek a výhodných nákupov sa môžu tešiť na skutočné a najväčšie outletové centrum, ktorého základný kameň včera slávnostne poklepali zástupcovia developerskej spoločnosti Realiz spolu so starostom Voderád - Marekom Turanským. ONE Fashion Outlet  už teraz hlási 50-percentnú obsadenosť s novými zvučnými značkami na palube. Prvá fáza projektu si vyžiada celkové investície vo výške 30 mil. eur a ponúkne takmer 300 pracovných miest. Termín  ukončenia výstavby prvej fázy  je naplánovaný na druhú polovicu roka 2013. Generálnym dodávateľom stavby je slovenská stavebná spoločnosť ZIPP BRATISLAVA, člen koncernu STRABAG SE.

 

„Na tento moment sme čakali o niečo dlhšie, no ako seriózny developer sme si chceli byť stopercentne istí, že Slovákom ponúkneme skutočné outletové centrum na svetovej úrovni. Teší ma, že včera sme oficiálne odštartovali výstavbu projektu so zabezpečeným financovaním a 50-percentnou obsadenosťou. Za kľúčový pre úspech nášho projektu pokladám fakt, že máme podpísané záväzné zmluvy s veľkými kotevnými nájomcami, ako sú napr.  Nike, adidas, GANT, čo z nás robí skutočné outletové centrum,“ povedal Vladimír Kozár, projektový manažér ONE Fashion Outlet.

 

Prvá fáza projektu ponúkne na predajnej ploche 15 000 m2 vyše 70 značkových módnych a športových obchodov. K už ohláseným prestížnym značkám ako adidas, Nike, Puma, Alpine Pro, Benetton, Trussardi, GANT, Envy, Levi´s, Tom Tailor, Luxury Mall  pribudli  ďalšie - napríklad Mustang a multibrandový predajca Mondo Italia Gallery, ktorý je talianskym zástupcom viacerých zvučných značiek ako napríklad Cerruti, Pal Zileri, Laura Biagiotti a ďalších.

 

„Do outletu vás nepritiahnu nábytkové doplnky, ani lacnejší benzín, ale svetoznáme módne značky, ktoré sú v outletovom centre dostupné za priaznivé ceny pre veľký počet zákazníkov. Štart výstavby s takým počtom kotevných značiek je signálom, že ONE Fashion Outlet je najsilnejším outletovým projektom na Slovensku, a to nielen vďaka pestrosti značiek, ale aj vysokej kvalite architektonického riešenia,“ povedal Iestyn Roberts, generálny riaditeľ spoločnosti Freeport., ktorá je popredným operátorom  outletov v Európe a bude prevádzkovať aj ONE Fashion Outlet.

 

Najväčší slovenský outlet rastie v lokalite Jozefov Dvor pri Voderadoch v Trnavskom regióne. Projekt výstavby v celkovej hodnote 65 miliónov eur je rozdelený do troch fáz. Podľa plánu má mať celková predajná plocha 36 500 m2. V outletovom centre bude po dokončení projektu okolo 130 obchodov a návštevníkom bude k dispozícii takmer 2 500 parkovacích miest. Jeho veľkou prednosťou bude možnosť nakupovať 12 hodín denne 7 dní v týždni. Spádová oblasť centra zahŕňa Slovensko, Českú republiku, Rakúsko a Maďarsko. Po otvorení bude ONE Fashion Outlet prístupný 4,8 miliónu ľudí v okruhu 90-tich minút jazdy. ONE Fashion Outlet je pripravený uspokojiť všetky potreby návštevníkov tak, aby odchádzali z outletového centra spokojní.

Projekt je iniciatívou spoločnosti Realiz, ktorá spolupracuje s outletovými odborníkmi Rioja Developments. Autorom tohto jedinečného projektu je britský architekt Peter Gamble z  renomovaného londýnskeho štúdia Holder Mathias Architects. Prevádzku bude zabezpečovať spoločnosť Freeport, ktorá patrí medzi popredných prevádzkovateľov outletových centier v Európe  s 15-ročnými skúsenosťami na tomto trhu. 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.