Tablet NEXUS™ 7 je dostupný už aj na Slovensku - Prvý 7“ štvorjadrový tablet na svete s operačným systémom Android™ 4.1, Jelly Bean
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 29.10.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

NEXUS™ 7 je prvým tabletom z kategórie produktov Google NEXUS a zároveň aj vlajkovou loďou operačného systému Android™ 4.1, Jelly Bean. NEXUS 7 kombinuje prémiový hardvér, navrhnutý spoločnosťou ASUS, s najnovšou verziou operačného systému Android a možnosťami zábavy v podobe 600 tisíc aplikácií a hier, ktoré sú dostupné v digitálnom obchode Google Play. Spoločne vyvinutý spoločnosťami ASUS a Google, NEXUS 7 je prvým 7” štvorjadrovým tabletom na svete, navrhnutým tak, aby používateľom ponúkol to najlepšie, čo Google ponúka v útlom a prenosnom zariadení, ktoré ideálne pasuje do dlane.

NEXUS™ 7 je prvým tabletom z kategórie produktov Google NEXUS a zároveň aj vlajkovou loďou operačného systému Android™ 4.1, Jelly Bean. NEXUS 7 kombinuje prémiový hardvér, navrhnutý spoločnosťou ASUS, s najnovšou verziou operačného systému Android a možnosťami zábavy v podobe 600 tisíc aplikácií a hier, ktoré sú dostupné v digitálnom obchode Google Play. Spoločne vyvinutý spoločnosťami ASUS a Google, NEXUS 7 je prvým 7” štvorjadrovým tabletom na svete, navrhnutým tak, aby používateľom ponúkol to najlepšie, čo Google ponúka v útlom a prenosnom zariadení, ktoré ideálne pasuje do dlane.

 

„Sme hrdí na partnerstvo so spoločnosťou Google a zároveň plní očakávaní, ako sa bude NEXUSu 7 dariť na slovenskom trhu,“ povedal Miroslav Apolen, produktový manažér pre ASUS Slovensko.

 

NEXUS 7 je vybavený štvorjadrovým procesorom NVIDIA® Tegra® 3, vďaka čomu je všetko rýchlejšie – internetové stránky sa načítajú rýchlo, hranie hier je plynulé a s výbornou odozvou a bezproblémová je aj práca s viacerými aplikáciami súbežne. 12jadrová GeForce® GPU poskytuje pokročilý grafický výkon a patentovaná technológia 4-PLUS-1™ CPU ponúka maximálny výkon, keď ho potrebujete a efektivitu spotreby energie, ak výkon nie je potrebný.

 

„Snažili sme sa vytvoriť tablet, ktorý by bol pre používateľov dostatočne ľahký a prenosný a zároveň nemuseli robiť kompromisy pokiaľ ide o výdrž batérie a celkový výkon,“ hovorí Andy Rubin, senior viceprezident pre mobilný a digitálny obsah v Googli. „V spolupráci s ASUSom, sme boli schopní tento cieľ dosiahnuť, v podobe NEXUS 7."

 

Super-výkonný, super-prenosný

Vybavený nádherným displejom s rozlíšením 1280 x 800, NEXUS 7 dokáže oživiť aplikácie, hry, knihy aj filmy. Nová technológia ASUS TruVivid vylepšuje ostrosť farieb aj jas a IPS panel poskytuje svieži a detailný obraz so širokým, 178-stupňovým, zorným uhlom. Vďaka technológii Corning® FIT Glass, ktorá zabezpečuje odolnosť voči poškriabaniu a vystuženému nešmykľavému šasi je tablet neuveriteľne robustný a spĺňa požiadavky zákazníkov na prenosné zariadenie. Poskytujúc 9,5 hodinovú  výdrž  batérie v tele, ktoré je hrubé 10.5mm a váži 340g, ponúka zariadenie portabilitu bežnej papierovej knihy, avšak s pripojením do digitálneho sveta zábavy.

 

NEXUS 7 v sebe ukrýva výkonný štvorjadrový procesor NVIDIA Tegra 3, ktorý ponúka unikátny výkon a plnohodnotný zážitok z mobilného hrania. Hry sú vylepšené vďaka senzorom, ktorými je tablet vybavený, vrátane gyroskopu, akcelerometru a technológii NFC — ako aj dotykovému displeju, ktorý podporuje ovládanie až 10 prstami — a umožňuje hranie hier a preskúmanie viac ako 600 tisíc aplikácií v digitálnom obchode Google Play™ pomocou dotykového ovládania alebo nakláňania tabletu.

 

Vlajková loď pre operačný systém Android 4.1, Jelly Bean

NEXUS 7 je poháňaný operačným systémom Android 4.1 Jelly Bean, najnovšou verziou najpopulárnejšej mobilnej platformy na svete. Vďaka inteligentnejším notifikáciám, umožňujúcim rýchlu odozvu, nádherným novým widgetom s dôležitými informáciami a jednoduchým možnostiam prispôsobenia domovskej obrazovky je Android rýchlejší a intuitívnejší ako kedykoľvek predtým. Služby spoločnosti Google najlepšie fungujú na Androide, pretože všetky používateľské dáta sú po prihlásení do Google účtu okamžite dostupné a synchronizované v cloude, ako aj s ostatnými tabletmi, telefónmi a počítačmi, čím vytvárajú plnohodnotný integrovaný používateľský zážitok.

 

Tablet je vybavený najlepšími Google aplikáciami – ako je Gmail™, Chrome™, Google+™ a YouTube™ - čím ponúka používateľom to najlepšie od Googlu.

 

Vytvorený pre Google Play

Nexus 7 bol vytvorený pre Google Play. S viac ako 600 tisíc aplikáciami a hrami umožňuje spotrebiteľom veľmi jednoducho využívať výhody zariadenia. Odpadá tiež starosť s káblami a synchronizáciou, obľúbené aplikácie a hry sú okamžite dostupné naprieč všetkými zariadeniami, ktoré zákazníci používajú.

 

Ľahký a praktický ochranný obal

Používateľom, ktorí požadujú dodatočnú ochranu, ponúka  NEXUS 7 voliteľné príslušenstvo vo forme ochranného inteligentného obalu (smart cover). Inteligentný obal je dostatočne odolný a zároveň aj pohodlný, polymérový nešmykľavý povrch chráni tablet pred údermi a škrabancami. Obal je dostupný v šiestich farebných prevedeniach a umožňuje používateľom prispôsobiť si tablet svojmu životnému štýlu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.