KiK - JESENNÉ / ZIMNÉ TRENDY
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 7.11.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Do slnečnej jesene sa potajomky vkrádajú prvé náznaky zimy, na ktoré je treba sa dobre pripraviť niekoľkými teplými vrstvami oblečenia. Najlepšou zbraňou proti ľadovému vzduchu je zaručene hrejivý kožuštek vo všetkých prevedeniach. Ďalšou „vychytávkou“ proti zime sú roláky, ktoré zahrejú, i keď šál zabudnete doma. Ak chcete vyzerať neodolateľne, siahnite po štýlových, ale stále cenovo výhodných modeloch zo zimnej kolekcie KiK.

DÁMSKA KOLEKCIA:

 

Do slnečnej jesene sa potajomky vkrádajú prvé náznaky zimy, na ktoré je treba sa dobre pripraviť niekoľkými teplými vrstvami oblečenia. Najlepšou zbraňou proti ľadovému vzduchu je zaručene hrejivý kožuštek vo všetkých prevedeniach. Ďalšou „vychytávkou“ proti zime sú roláky, ktoré zahrejú, i keď šál zabudnete doma. Ak chcete vyzerať neodolateľne, siahnite po štýlových, ale stále cenovo výhodných modeloch zo zimnej kolekcie KiK.

 

VYBERTE SI ZO ZIMNÝCH TRENDOV

 

  • Klasické tričko

Tričko s dlhým rukávom zahreje za každého počasia, či už vonku sneží alebo mrzne. Je dobrým základom pre pestrofarebný outfit, ktorý osvieži stereotypnú zimu. Fialová, tyrkysová alebo oranžová tak razom rozžiaria celý váš deň. Jednofarebné modely oživte pozdĺžnymi prúžkami vo fialovo-bielej alebo tyrkysovo-bielej variante, ktoré môžete podľa svojej zimnej nálady kombinovať i s tričkom s krátkym rukávom.

 

  • Nech žije kožuštek

Nápadité vestičky s kožuštekom sú ideálnymi spoločníkmi do mrazivého počasia. Vďaka nim si môžete užívať snehových radovánok a pritom sa cítiť komfortne. Vysoký mäkučký rolák využijete najmä pri zimných športoch. Všetko si môžete zaobstarať z cenovo výhodnej kolekcie KiK.

 

  • Zimná bunda

Lesklý i matný povrch, kožušiny a kapucne… to je charakteristické pre zimné bundy tohtoročnej kolekcie KiK. Polodlhé a s kožušinou okolo krku vás ochránia pred mrazom i silným vetrom. V bunde sa navyše budete cítiť ako doma pri krbe. Praktické kapsičky vám tiež uľahčia hľadanie kľúčov či ďalších iných drobností.

 

  • Džínsy do nepohody

Úzke džínsy v rôznych odtieňoch modrej farby sú v novej kolekcii KiK doplnené o zateplené nohavice, ktoré sa hodia aj na poobedňajšiu prechádzku zimnou prírodou. Zaiste oceníte i šedé legíny, ktoré môžete použiť k in-doorovým športom či pri zahriatí pod plátenné nohavice i k sukni.

 

BRUŠKO PEKNE V TEPLÚČKU

Nastávajúce mamičky sa už nemusia báť zimy alebo nepohodlia. Stačí si len obliecť tričko s dlhým rukávom a prehodiť flisovú mikinu s rolákom až ku krku. Dobrú službu vám poskytne aj pletená vestička s kožušinou, alebo slušivý a hrejivý kardigán.

 

 

PÁNSKA KOLEKCIA:

 

ZIMNÉ TRENDY

 

  • Nech žijú roláky

Šály už viac netreba, tento rok „frčia“ roláky. V tričku s rolákom v sivej, bielej alebo čiernej farbe budete pôsobiť ležérne, ale pritom vkusne a upravene. Stačí si vziať bundu a môžete vyraziť na prechádzku mestom.

 

  • Štýlovo a v teple

Chystáte sa na návštevu alebo na kávu s priateľmi? Do mrazivého počasia sa hodí košeľa a sveter s nápaditým vzorom, alebo mäkká semišová mikina. Ako tretiu vrstvu si vezmite športovú vestu alebo koženú bundu.

 

  • Športovať v zime?

Ste nadšenci zimných športov? Nenechajte sa odradiť ani pri nízkych teplotách! Prvou pomocou na zahriatie sú pre Vás v KiK flisové mikiny s farebnými podšívkami a športové zimné bundy. Vďaka zatepleným športovým nohaviciam môžete počas chvíľky vyraziť na svah a nič vás neprekvapí.

 

 

DETSKÁ KOLEKCIA:

 

  • Rozbalíme darčeky slávnostne

Čakanie na Ježiška uplynie ako voda a skôr než sa nazdáme, bude tu aj s darčekmi. Musíme sa na to náležite pripraviť. Saténové šatôčky s veľkou mašľou v tmavej červenej, fialovej alebo svetloružovej potešia každú malú parádnicu. Džínsy s nášivkou a kockovanou košeľou naopak ocenia zasa chlapci. A tak už poďme rozbaľovať!

 

  • Postavme si snehuliaka

Všade veľa snehu a žiadne domáce úlohy… to je ale náhoda. Čo takto ísť sa sánkovať alebo stavať snehuliaka? Mäkučká flisová mikina vo fialovej, modrej, sivej farbe alebo mikina s pásikmi? Vaši malí uličníci si zaiste vyberú, navyše mikina ich obopne kolom dokola tak, aby neunikol jediný kúsoček tepla. Teraz už len zostávajú nohavice „oteplovačky“ a športová bunda - alebo by bola lepšia kombinéza? Všetko nájdete v novej kolekcii KiK na jeseň a zimu v predajniach už teraz.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.