Srdcom sladký romantik, dušou ekológ
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 20.10.2012 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

100 % prírodný, vyrobený z repy pestovanej na úrodných poliach, bez chemických prísad a pripravený osladiť život každému, kto vie, že to najlepšie pochádza z prírody. Taký je nový Korunný cukor BIO kryštálový.

100 % prírodný, vyrobený z repy pestovanej na úrodných poliach, bez chemických prísad  a pripravený osladiť život každému, kto vie, že to najlepšie pochádza z prírody. Taký je nový Korunný cukor BIO kryštálový.

Pojem BIO sa v posledných rokoch stal synonymom pre zdravý životný štýl a čoraz častejšie  možno natrafiť na potraviny s týmto trojpísmenkovým označením  aj mimo špecializovaných  predajní. Nie každý však vie, čo to vlastne znamená, keď je potravina “BIO„ .Vo všeobecnosti toto označenie vypovedá o tom, že daný produkt bol, v prípade, že hovoríme o rastlinnej výrobe, dopestovaný v súlade so zákonom o ekologickej poľnohospodárskej výrobe a v súlade s nariadením Rady Európskej únie o ekologickej výrobe a označovaní ekologických produktov. To okrem iného znamená, že pri pestovaní a výrobe neboli použité žiadne chemické ochranné látky, rýchlorozpustné priemyselné hnojivá a na danú biopotravinu bol vydaný biocertifikát.  Slovom, takáto potravina je šetrná tak k ľudskému organizmu, ako i k životnému prostrediu.

Nie je repa ako repa

V duchu zachovania tých najcennejších látok z prírody a férového prístupu k nej, sa zrodil aj Korunný BIO cukor. Jeho výrobcovia sa zaviazali poskytovať prostredníctvom neho zákazníkom tú najvyššiu kvalitu. A tá sa v prípade cukru začína pri repe. Korunný cukor BIO sa vyrába z cukrovej repy, ktorá rastie na úrodných poliach s označením BIO. Pestuje sa v súlade s princípmi ekologickej trvalej udržateľnosti, vyznačuje sa výnimočnou chuťou, nie je geneticky modifikovaná a podlieha prísnemu systému kontroly - od pestovateľa až po výsledný produkt. Opatrným spracovaním repy sa svedomito dbá predovšetkým na kvalitu a na zachovanie prírodných látok, ako sú vitamíny a minerály.

Návrat k prírode

Korunný cukor BIO si získava čoraz väčšiu obľubu nielen medzi zákazníkmi, ktorí sú vyznávačmi BIO životného štýlu založenom na ekologickom prístupe, ale aj u ľudí, pre ktorých je cukor zložkou každodennej potravy a preto ju chcú mať v čo možno najvyššej kvalite. Dokáže plnohodnotne nahradiť klasický kryštálový cukor a jeho využitie v kuchyni je takpovediac neobmedzené. Je ideálnym pomocníkom v domácnosti s deťmi, ktoré sladké jednoducho milujú a vyžadujú si sladké jedlá častejšie ako dospelí. Nájde si uplatnenie rovnako v moderných domácnostiach, kde sa dbá na zdravé stravovanie, ako aj v tých tradičných. Pretože každá dobrá gazdinka vie, že za kvalitou nemusí byť veľká veda, postačí keď má jedlo prírodný pôvod bez zbytočnej chémie. Tak ako tomu bolo kedysi.

Jeseň je obdobím, keď si ľudský organizmus prirodzene žiada viac výživy, ako energetickú prípravu na zimu. Tak prečo mu aspoň z času na čas nedopriať sladké potešenie a navyše aj kvalitatívne hodnotné? Okrem lahodnej chuti, vás bude tešiť aj pocit, že ste okrem seba urobili radosť aj prírode.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.