PreKABÁŤte chladné počasie!
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 21.10.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Práve teraz nastal ten správny čas vybrať si najdôležitejší kúsok zimného šatníka. Práve ten, na ktorom spočinie pohľad počas celej jesene, či zimy ako prvý. Kabát ušitý práve pre VÁS.

Práve teraz nastal ten správny čas vybrať si najdôležitejší kúsok zimného šatníka. Práve ten, na ktorom spočinie pohľad počas celej jesene, či zimy ako prvý. Kabát ušitý práve pre VÁS.

 

Ak nové, tak trendy, ak trendy, tak praktické! V zemitej oranžovej , horčicovej ale i v neutrálnych farbách vás v F&F čakajú kabáty a bundy rôznych štýlov a dĺžok. Často sa presúvate autom a vyhovujú vám kratšie strihy ? Priznané zipsy v kombincii s polnočnými farbami z kolekcie Winter Luxe v podobe prešívaných búnd alebo klasické kabáty do pása s dvojradovým zapínaním sú univerzálnym kúskom k džínsom aj elegantným nohaviciam, či puzdrovým sukniam.

 

 

Nedáte jednoducho dopustiť na ¾ dĺžky? Kabáty z kolekcie Chelsea, akoby o číslo väčšie s kockovým vzorom, dajú vašej vizáži nádych bezstarostných čias. Obujte si k nim členkové čižmičky na nízkom podpätku. Nebudete ľutovať.

 

 

Pohodlne, avšak s nádychom elegancie, jednoducho do mesta ako vy(pre)šité, sú predĺžené prešívané bundy z kolekcie Winter Luxe so zlatými detailami a zvýrazneným pásom. F&F však  neopomenula ani trend elegantných, jednoduchých línií, a tak podčiarkla ženskosť na najvyššej úrovni elegancie vo svojej kolekcii MODERNIST. V dĺžke pod kolená  s výrazným vzorom kohútia stopa, s koženými rukávmi, jednofarebne v oranžovom alebo antracitovom, či v klasike na jeden gombík budete pravou dámou.  P.S. Podpätky priam žiadúce!

 

Vykročte štýlovo do ulíc s F&F! Kto povedal, že kabát máte mať len jeden? Každý deň iná. Aj na to sa môžete tešiť vďaka kolekciám F&F.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.