Najlepší gél do umývačiek riadu práve prichádza!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 1.10.2012 23:10
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Tekuté prostriedky na ručné umývanie riadu sa používajú už niekoľko desiatok rokov. Teraz prišiel čas objaviť silu tekutých prostriedkov aj do umývačiek riadu. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s novým radom tekutých gélov do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power. Okamžite účinná gélová receptúra je obohatená o aktívne odmasťovače a odstráni tak aj tie najodolnejšie nečistoty bez ohľadu na to, aký program zvolíte. Externé výsledky testu potvrdzujú, že nový Somat Multi-Perfect Gel je najlepším tekutým gélom do umývačiek riadu na slovenskom trhu. Teraz je v inovovanej ergonomickej fľaši, ktorá prináša lepšiu a jednoduchšiu manipuláciu, dávkovanie a uzatváranie.

Tekuté prostriedky na ručné umývanie riadu sa používajú už niekoľko desiatok rokov. Teraz prišiel čas objaviť silu tekutých prostriedkov aj do umývačiek riadu. Spoločnosť Henkel Slovensko prichádza s novým radom tekutých gélov do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power. Okamžite účinná gélová receptúra je obohatená o aktívne odmasťovače a odstráni tak aj tie najodolnejšie nečistoty bez ohľadu na to, aký program zvolíte. Externé výsledky testu potvrdzujú, že nový Somat Multi-Perfect Gel je najlepším tekutým gélom do umývačiek riadu na slovenskom trhu. Teraz je v inovovanej ergonomickej fľaši, ktorá prináša lepšiu a jednoduchšiu manipuláciu, dávkovanie a uzatváranie.

Nový Somat Multi-Perfect Gel s rýchlo rozpustnou a okamžite účinnou receptúrou Express Power bol špeciálne vyvinutý pre odstránenie aj tých najodolnejších mastných škvŕn. Aktívne odmasťovače okamžite vsiaknu hlboko aj do zaschnutých a stvrdnutých zvyškov jedla a pôsobia z ich vnútra. Zvýšená koncentrácia proteázy rozkladá okrem iného aj bielkovinové nečistoty. Vďaka rozdeleniu obsahu do dvoch oddelených komôr je nový Somat Multi-Perfect Gel Express Power vysoko účinný. Má lepší výkon a dlhšiu trvanlivosť, či už chcete odstrániť mastné škvrny z panvíc, zaschnuté zvyšky z príboru či zrazené vaječné žĺtky, mlieko alebo syr z obľúbených tanierov. Vďaka novému účinnému zloženiu sa mastnota rozpúšťa priamo v umývačke riadu a neusadí sa tak na čistom riade, ani vo filtri umývačky. To všetko aj pri nízkych teplotách.

Nový Somat Multi-Perfect Gel Express Power tak nielenže dokonale umyje riad, ale navyše šetrí peniaze a tiež životné prostredie, pretože prispieva k znižovaniu spotreby energie a vody.

Najlepší čistiaci výkon potvrdený externým testovaním

Externý test čistiaceho výkonu nového tekutého gélu do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power prebiehal v TensioConsult na základe najnovšej testovacej metódy vypracovanej združením IKW (nemecké združenie výrobcov a distribútorov kozmetiky, toaletných potrieb, parfumérie, pracích a čistiacich prostriedkov). Výsledky testu potvrdzujú lepší výkon v boji proti vaječným žĺtkom a výrazne lepší výsledok v odstránení zvyškov po mletom mäse v porovnaní s rovnakým prostriedkom konkurenčných značiek. Nový tekutý gél do umývačiek riadu Somat Multi-Perfect Gel s receptúrou Express Power je tak najlepším na slovenskom trhu.

 

V ponuke sú dva varianty novinky Somat Multi-Perfect Gel Express Power:

·       Somat Multi-Perfect Gel Express Power Anti Grease – zaručuje nielen perfektnú čistotu a oslnivý lesk, ale je aj vysoko účinným odmasťovačom.  V rámci inovovanej ergonomickej fľaše je v jednej časti zelená zložka zvyšujúca odmasťujúci účinok a v druhej je tmavomodrý čistiaci prostriedok.

·      Somat Multi-Perfect Gel Express Power Vinegar – zaručuje perfektnú čistotu, oslnivý lesk a odstraňuje tiež nepríjemný zápach. Inovovaná ergonomická fľaša obsahuje čistiaci prostriedok v jednej komore a posilňovač čistiacej sily v druhej komore.

Oba varianty sa jednoducho dávkujú, rýchlo a bezo zvyšku sa rozpúšťajú. Sú účinné okamžite po zapnutí umývacieho programu a vďaka tomu sú ideálnym riešením aj na krátke programy. Zahŕňajú v sebe všetky funkcie novodobého čistiaceho prostriedku, tzn. funkciu soli, oplachovača, funkciu ochrany skla a lesku nerezového riadu.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.