Spoločnosť Henkel Slovensko predstavuje novinku v segmente prania
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 1.10.2012 22:56
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Nové dvojkomorové kapsule s tekutým pracím prostriedkom Persil Duo-Caps

Nové dvojkomorové kapsule s tekutým pracím prostriedkom Persil Duo-Caps

Spoločnosť Henkel Slovensko od októbra tohto roku ponúka na slovenskom trhu revolučnú novinku pre jednoduchšie pranie. Ide o novú generáciu dvojkomorových kapsúl s gélovým pracím prostriedkom Persil Duo-Caps, ktoré ponúkajú v jednom ľahkom kroku účinnosť a perfektné výsledky. Predstavenie tejto novinky bude sprevádzané ATL a BTL aktivitami.

Unikátny dvojkomorový systém

Prvá dvojkomorová pracia kapsula Persil Duo-Caps zaistí žiarivé a dokonale čisté oblečenie bez škvŕn tým najpohodlnejším spôsobom. Vďaka použitiu najnovšej výrobnej technológie sú jednotlivé účinné zložky v kapsule Persil Duo-Caps oddelené v dvoch komorách. Sú tak chránené a uchovávajú si 100% účinnosť až do prvého kontaktu s vodou počas pracieho cyklu. Následne sa okamžite rozpúšťajú. Nové zloženie Persil Duo-Caps je v porovnaní s gélovými pracími prostriedkami dvakrát koncentrovanejšie.

 

Marketingová podpora

V rámci uvedenia nových dvojkomorových kapsúl s tekutým pracím prostriedkom Persil Duo-Caps bude využitá veľmi široká marketingová podpora. Hlavná časť je naplánovaná od októbra do decembra zaradením televíznej reklamy, v novembri a v decembri použitím netradičných a atraktívnych formátov v rámci outdoorovej kampane. Na mieste predaja budú použité POS materiály (plagáty, shelf stopery, paletové dekorácie apod.). Vo vybraných obchodoch, rovnako ako v uliciach a v obchodných centrách vo vybraných mestách, budú môcť zákazníci stretnúť vyškolené hostesky, ktoré okrem iného rozdajú viac ako 50 000 vzoriek. 

 

Nové pracie kapsule Persil Duo-Caps budú na slovenskom trhu v ponuke od októbra 2012 vo variantoch pre bielu a farebnú bielizeň.

 

Čo by vás ešte mohlo zaujímať o novinke Persil Duo-Caps?

Persil Duo-Caps je účinný gélový prací prostriedok s inovovaným dávkovaním. Je vopred dávkovaný do dvojkomorových kapsúl z materiálu rozpustného vo vode: väčšia komora obsahuje vysoko účinný bieliaci roztok a menšia komora aktívny odstraňovač škvŕn. Obe zložky po spojení zaručujú vynikajúci prací účinok. Posilňovač žiarivých farieb a aktívny odstraňovač škvŕn sa zmieša až vo chvíli, keď sa kapsula Duo-Caps namočí v práčke a obal sa rozpustí. Nová technológia dvojkomorových kapsúl Persil Duo-Caps umožňuje lepšie využitie zloženia vopred dávkovaného tekutého pracieho prostriedku: účinné zložky sú oddelené, čím sú chránené a uchovávajú si 100% účinnosť až do prvého kontaktu s vodou počas pracieho cyklu. Následne sa okamžite rozpúšťajú a ich účinnosť sa prejaví v plnej sile. Gély v jednotlivých komorách sú v porovnaní s bežnými tekutými pracími prostriedkami dvakrát koncentrovanejšie. S kapsulami Duo-Caps sa veľmi ľahko manipuluje – jednoducho sa vkladajú priamo do bubna práčky. Prací prostriedok Persil Duo-Caps zabezpečuje optimálny prací účinok aj pri nízkych teplotách, takže dosahuje vysoký prací výkon, ktorý spotrebitelia od značky Persil očakávajú.

Aké výhody ponúka Persil Duo-Caps v porovnaní s existujúcim pracím prostriedkom?

Prací prostriedok Persil Duo-Caps má veľmi jednoduché použitie. Vopred dávkované kapsule sú ideálne pre spotrebiteľov, ktorí chcú mať s praním čo najmenej práce, ale zároveň vyžadujú dokonalý výsledok. Prací prostriedok Persil Duo-Caps je dvakrát koncentrovanejší ako bežné tekuté pracie prostriedky. Keďže je výrobok ľahký, veľmi dobre sa s ním manipuluje a pri uskladnení šetrí miesto.

Ako by sa mal prací prostriedok Persil Duo-Caps správne používať?

Aby ste dosiahli optimálny prací účinok, vložte kapsulu Duo-Caps priamo do prázdneho bubna práčky a až potom pridajte bielizeň. Na dne bubna sa obal kapsule pri kontakte s vodou rozpustí najrýchlejšie – už po niekoľkých minútach po spustení pracieho programu.

Môže sa prací prostriedok Persil Duo-Caps používať v kombinácii s avivážou alebo inými prísadami, ako je napríklad odstraňovač škvŕn?       

Áno. Persil Duo-Caps sa môže kombinovať s prípravkami používanými pred aj po pracom cykle. Rovnako aj v spôsobe dávkovania nie je medzi novinkou Persil Duo-Caps a iným výrobkom značky Persil žiadny rozdiel.

Menšia komora kapsule Duo-Caps už obsahuje aktívny odstraňovač škvŕn.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.