Natiahnite si tie najjemnejšie chvíle vďaka čokoláde Milka Caramel!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 4.10.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Väčšinou sa snažíme, aby naše príjemné chvíľky trvali čo najdlhšie a chceme si ich natiahnuť najviac, ako sa to len dá. Nová Milka Caramel vám k tomu prináša jedinečnú príležitosť! Vnútri každého dieliku lahodnej jemnej čokolády Milka sa ukrýva porcia poctivého vláčneho karamelu, ktorý sa nedá vychutnať inak ako úžasne dlho.

Väčšinou sa snažíme, aby naše príjemné chvíľky trvali čo najdlhšie a chceme si ich natiahnuť najviac, ako sa to len dá. Nová Milka Caramel vám k tomu prináša jedinečnú príležitosť! Vnútri každého dieliku lahodnej jemnej čokolády Milka sa ukrýva porcia poctivého vláčneho karamelu, ktorý sa nedá vychutnať inak ako úžasne dlho.  

Rôzni ľudia majú rôzne chute, ale jemnú chuť čokolády Milka z aplského mlieka v spojení s lahodným karamelom si zamiluje skutočne každý. Karamel je totiž preukázateľne jednou z najobľúbenejších maškŕt. Práve milovníci karamelových dobrôt a fanúšikovia čokolády teraz môžu vyskúšať chuť najjemnejšej čokolády Milka v kombinácii s čistým lahodným karamelom. Pôžitok z tejto dokonalej kombinácie si mohli doteraz vychutnať len v reštauráciách a cukrárňach.

Spoločnosť Kraft Foods prichádza na trh s najhorúcejšou novinkou, čokoládou Milka Caramel. „Je to jedinečná čokoláda, ktorá si uchováva to najlepšie a najjemnejšie z klasickej Milky a to všetko dopĺňa intenzívnou chuťou poctivého, hustého a krásne vláčneho karamelu, ktorý je ukrytý vnútri každého samostatného dieliku čokolády“ hovorí o unikátnom produkte Brand Manažér značky Milka Ondřej Krátky.

Novinku Milka Caramel si môžete kúpiť v rôznych veľkostiach. Len tak do ruky, keď vás prepadne chuť,  je ideálna 45 gramová tyčinka za odporúčanú cenu 0,69 Eur. Ak svoje chvíle zdieľate so svojou drahou polovičkou, určite siahnite po 100 gramovej. V spoločnosti priateľov si určite trúfnete na 280 gramovú Milka Caramel .

 

Milka Caramel 280g

Maxi čokoláda plná vláčneho karamelu,  o ktorú je radosť podeliť sa so svojimi blízkymi.

 

 

Milka Caramel 100g

Trúfnite si natiahnuť krásne chvíle s najjemnejšou čokoládou, ktorá vo svojom srdci ukrýva neodolateľný karamel.

 

Milka Caramel 45g

Karamelová dobrota, ktorú môžete mať stále pri sebe.

 

Jeden múdry citát hovorí: „Niet nad dobrého priateľa. Snáď len dobrý priateľ s čokoládou J“. V prípade novinky Milka Caramel to platí dvojnásobne. Čo môže byť úžasnejšie, ako si svoju karamelovú chvíľku natiahnuť s priateľmi, s ktorými preberiete všetky svoje radosti a novinky a spoločne si poriadne osladíte život.

Siahnite v obchode po novej, jedinečnej Milka Caramel a natiaáááhnite si najjemnejšie chvíle!

 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.