Štýlové antré do školských lavíc
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 12.9.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ako dostať –násť ročných študentov späť do školy s úsmevom na perách? Odpočítavaním dní do začiatku školského roka ich zrejme do varu eufórie nedostanete... avšak COOL OUTFITY A FAREBNÁ EXPLÓZIA ZDVIHNÚ NÁLADU KAŽDÉMU!

Ako dostať  –násť ročných študentov späť do školy s úsmevom na perách? Odpočítavaním dní do začiatku školského roka ich zrejme do varu eufórie nedostanete... avšak COOL OUTFITY A FAREBNÁ EXPLÓZIA ZDVIHNÚ NÁLADU KAŽDÉMU!

Na deti i študentov čaká skvelá výbava, až príliš COOL na to, aby sa nosila len do školy! Kolekcia F&F Kids jeseň /zima 2012 je plná módnych “nevyhnutností” pre študentov, školákov i predškolákov. Pestrofarebné džíny, tričká s populárnymi kreslenými postavičkami, najdôležitejšie vrchné vrstvy oblečenia, ako trendy bundy, vesty či kabáty... S nimi je ranná veta: „Dnes si na seba nemám, čo obliecť!“ na dlhší čas zažehnaná. Modely F&F Kids sú ušité tak, aby sa v nich všetci mohli pohodlne sústrediť ako aj jašiť na školskom dvore. Dizajnom, farebnosťou i materiálmi prispôsobené veku a záujmom.

 

Vrstvite, kombinujte, dovoľte si vyblázniť sa! Veď o toľkých možnostiach a štýlových vychytávkach za super cenu sa deťom a tínedžerom na Slovensku zatiaľ mohlo len snívať.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.