HUMANIC predstavuje kolekciu Jeseň/ Zima 2012/2013
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 11.9.2012 00:49
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  


JESEŇ

 

shoemanic breaking news

 „WE LOVES SHOES“

 

JET SET

"Iba to najlepšie, a to hneď " tak znie naše motto. Topánky a doplnky podmaňujú extravaganciou: sýte farby, odvážne kombinácie, ultravysoké podpätky. Klinové topánky a kabelky z umelej krokodílej kože musíte nevyhnutne mať. Sebavedomé, hrdé a náročné.

 

Vášeň pre štýl

 

Dokonalé strihy outfitov z ovčej vlny a hodvábu v elegantných karamelových tónoch a v intenzívnych červených a fialových odtieňoch. Falošná kožušina ako dominantný štýlový prvok na goliere alebo ako mäkká štóla. A znovu sú tu: nohavice so záhybom a klobúky so širokým okrajom.

 

Stylingový tip

 

„Milujeme nové dĺžky sukní, šiat, kostýmov a kabátov: pod koleno alebo do polovice lýtok. Sú veľmi lichotivé pre postavu, predovšetkým ak sa kombinujú s topánkami na vysokom opätku.“

 

 

VINTAGE GLAMOUR

 

Píše sa rok 2012, romantickým pohľadom hľadíme dozadu a mondénnym pohľadom do budúcnosti na nové trendy: zmes krásy a rafinovanej elegancie, inšpirovanej 70. rokmi. Vkusné kombinácie kože a textilu sú tromfom, predovšetkým tie od Mary Jane z lakovanej kože a semišu.

 

Vášeň pre štýl

 

Ukážte, že ste trieda: elegantné kabelky, extravagantné kožené rukavičky a pančuchy v dominantných farbách. Temné fialové a modré tóny sa vzájomne kombinujú alebo kontrastujú s ligotavým zlatom. Strihy do A z vysoko kvalitných materiálov, 3/4-rukávy, veľké goliere a blejzry.

 

Stylingovy tip

 

„S vintage dosiahnete ten správny look! Milujeme Two-Tones - dvojfarebné kabelky a topánky – sú také ženské!“



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.