Päť tipov kde si užiť párty a prežiť
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 10.9.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Milujete večierky, ale bojíte sa, čo by na to povedali rodičia, alebo susedia? Potrebujete osláviť úspešnú skúšku, kamarátove narodeniny, získaný vodičák, alebo prvý (a všetky ďalšie) školský deň? Dôvod na oslavu je ľahké nájsť, ale realizácia býva oveľa náročnejšia, či už ide o občerstvenie, ideálnu a najlepšie protihlukovú lokalitu, alebo výber tých správnych priateľov. Dramatických scenárov vás napadne toľko, že akciu zrušíte ešte skôr, ako začnete plánovať! Každá párty však nemusí skončiť katastrofou! Stačí len dodržať niekoľko základných zásad a o pohodovú zábavu bez trvalých následkov máte postarané.

Milujete večierky, ale bojíte sa, čo by na to povedali rodičia, alebo susedia? Potrebujete osláviť úspešnú skúšku, kamarátove narodeniny, získaný vodičák, alebo prvý (a všetky ďalšie) školský deň? Dôvod na oslavu je ľahké nájsť, ale realizácia býva oveľa náročnejšia, či už ide o občerstvenie, ideálnu a najlepšie protihlukovú lokalitu, alebo výber tých správnych priateľov. Dramatických scenárov vás napadne toľko, že akciu zrušíte ešte skôr, ako začnete plánovať! Každá párty však nemusí skončiť katastrofou! Stačí len dodržať niekoľko základných zásad a o pohodovú zábavu bez trvalých následkov máte postarané.

Najlepšie párty sú na internáte

Študenti, ktorí bývajú na internátoch majú oveľa viac príležitostí dostať sa do centra diania. Internáty síce nie sú pre bujaré oslavy tým najvhodnejším miestom, zato sú suverénne najobľúbenejšie. Len si treba dať pozor na dve veci – na hluk a všade prítomného vrátnika, ktorý sa objaví vždy v tej najnevhodnejšej chvíli. Na oba problémy existuje riešenie. Nepríjemný hluk, ktorý sa šíri z vašej izby síce ťažko utajíte, ale ak na párty pozvete aj študentov zo susedných izieb, môžete si byť istí, že sa nikto nebude sťažovať. Čo však s vrátnikom, ktorého sa nedá zbaviť? Toho môžete skúsiť prehovoriť a ak ani to nepomôže, ostávajú vám len úplatky. Fľaštička dobre vychladeného nápoja určite nič nepokazí. Vaša párty bude zachránená a kto vie, možno na ňu budete spomínať aj pár rokov po promóciách.

Keď rodičia odídu...

Kto sa neteší na vzácnu chvíľu, keď rodičia odídu preč a byt ostane napospas vašim plánom? Tešia sa samozrejme aj vaši priatelia s úmyslom využiť jedinečnú príležitosť „žúrkovať“ bez nežiadúceho rodičovského dozoru. Rodičmi opustené domy a byty sú od nepamäti ideálnym miestom pre oslavy, samozrejme za predpokladu, že sa vaši hostia budú správať aspoň troška slušne. V skorých ranných hodinách sa totiž stopy práve skončenej párty stávajú oveľa zreteľnejšie. Márne sa potom budete snažiť spomenúť si, ktoré prípravky z TV reklám sú najlepšie na škvrny od červeného vína, fľaky na podlahe, alebo počmárané steny.  Preto skôr ako večierok začne skúste zdvorilo informovať svojich hostí o tom, že ich veselosť má predsa len nejaké limity. Nič nepokazíte, ak najcennejšie kúsky z obývačky pre istotu odložíte z dosahu. A ak vás nekonečné párty už nudia, skúste si zahrať spoločenské hry. Tie už nie sú len pre deti, ale napríklad Activity, alebo Slovensko majú stále viac fanúšikov najmä medzi mladými ľuďmi. Nezabudnite ani na občerstvenie hostí, ktoré môže byť aj príjemnou odmenou pre víťaza – vyskúšajte chrumkavé pralinky Milka Crispello. Potom už nič nebude brániť tomu, aby sa večierok poriadne rozbehol!

Párty na chate

Nie, nehovoríme o párty v preplnených kempoch plných holandských turistov, myslíme mierumilovnú akciu v prírode a to najlepšie s bazénom a chladničkou po ruke. Chata v horách je dokonalé miesto na odpratanie sa. Rodičia, či niektorý zo spolužiakov vám ju určite rád požičia. Výhodou chaty je, že na odľahlom mieste môžete bez obáv oslavovať celú noc bez toho, aby ste niekoho rušili. A ak nikto vo vašom okolí chatu nemá, mrknite na internet – do cestovateľských rubrík, alebo na zľavové portály. S troškou vôle a šťastia sa vhodná chata pre váš večierok nájde skoro sama.

 

Dievčenská pyžamová párty

Nemáte akurát priateľa, alebo si od toho svojho potrebujete oddýchnuť? Skúste usporiadať dámsku jazdu v tradičnom pyžamovom štýle. Môžete sa bez obáv porozprávať s kamarátkami, prebrať najnovšie klebety a zamaškrtiť si sladké dobroty. Skvelým tipom, ako si osladiť život a dostať sa do pohody sú pralinky Milka Crispello. Potom už stačí len pustiť romantický film a nechať emóciám voľný priebeh J. Občas totiž nie je na škodu vykašľať sa na to, čo hovoria ostatní. Nezabudnite si pripraviť pleťovú masku a farebný lak na nechty, najlepšie v atypických farbách. Scéna ako vystrihnutá z amerického filmu bude perfektná a s ňou aj dobrá nálada. Výhodou dámskych pyžamových večierkov, kam je pochopiteľne mužom vstup prísne zakázaný, je v tom, že sa nemusíte dlhé hodiny upravovať pred zrkadlom a riešiť, ako budete večer vyzerať. Pretože v pyžame vyzeráme všetky rovnako skvele!

Chlapský športový večierok

Tento rok sa niesol najmä v duchu Olympijských hier v Londýne, chlapi by teda mali byť za ten čas už poriadne vybúrení. Nič im však nebráni v tom, aby oslávili akúkoľvek ďalšiu športovú udalosť s priateľmi. Nech už sú to majstrovstvá sveta, alebo ligový zápas, každá taká príležitosť si priam pýta, aby sa s kamarátmi opäť stretli. Skvelým tipom pre skutočný chlapský večierok je grilovačka. Grilovať sa dá takmer všade a takmer všetko. S receptami vás trápiť nebudeme, tie ľahko nájdete na stránkach o varení. Našťastie dnes už chlapi, ktorí vedia variť nie sú na smiech, naopak medzi ženami sú veľmi žiadaní! Navyše dobre naložený a ugrilovaný steak ocenia určite aj vaši priatelia. Tak prajeme úspešnú grilovačku a dobrú chuť!



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.