PRIDAJ SA A SPRAV NIEČO PRE KRAJŠIE RÁNO!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 13.8.2012 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Patríte aj vy k ženám, ktoré sa každé ráno budia polámané a unavené? Nie ste v tom samy, mnohé sa ráno vyhovárame, že nič nestíhame. Na zmenu nepotrebujete veľa času. Premýšľali ste o tom, čo všetko sa dá stihnúť za jednu minútu? Umyť polovicu zubov, skontrolovať žiacku knižku, nájsť mobil, upratať po raňajkách, či prekontrolovať obsah kabelky. A čo keby ste jednu minútu navyše venovali sebe a svojmu zdraviu? Program cvičenia 60 sekúnd – 30 dní – 1 výzva od BeBe Dobré ráno je pripravený práve pre vás. Doprajte si aspoň jednu minútu ranného kardio cvičenia, vyvážené raňajky a naštartujte svoj deň! Cvičte, raňajkujte a vyhrajte! Lákavá výzva, však?

Patríte aj vy k ženám, ktoré sa každé ráno budia polámané a unavené? Nie ste v tom samy, mnohé sa ráno vyhovárame, že nič nestíhame. Na zmenu nepotrebujete veľa času. Premýšľali ste o tom, čo všetko sa dá stihnúť za jednu minútu? Umyť polovicu zubov, skontrolovať žiacku knižku, nájsť mobil, upratať po raňajkách, či prekontrolovať obsah kabelky. A čo keby ste jednu minútu navyše venovali sebe a svojmu zdraviu? Program cvičenia 60 sekúnd – 30 dní – 1 výzva od BeBe Dobré ráno je pripravený práve pre vás. Doprajte si aspoň jednu minútu ranného kardio cvičenia, vyvážené raňajky a naštartujte svoj deň! Cvičte, raňajkujte a vyhrajte! Lákavá výzva, však?

 

60 sekúnd – minúta pre zdravie

Stačí jedna minúta denne! Zdá sa ti to málo, alebo veľa v rannom zhone? Krátka ranná rozcvička pozostávajúca z kardio cvičení je vhodná pre aktiváciu metabolizmu. Zvlášť ráno, keď cvičíme nalačno je to ideálna rozcvička, ktorou naštartujeme telesné funkcie. Potvrdzuje to aj osobná trénerka Kristína Ružičková „Krátke kardio cviky sú skvelé na prebratie, rozprúdia krv, šetrne prehrejú svaly a kĺby a pomôžu naštartovať metabolizmus.“ Osobná trénerka Kristína Ružičková však upozorňuje: „Dôležité je dodržiavať časové intervaly, správnu techniku a čas cvičenia – ideálne je cvičiť hneď po zobudení. Raňajkovať by sme mali do jednej hodiny po prebudení a preto je vhodné, aby ranné cvičenie nebolo príliš dlhé“. Ak hľadáte tipy na ranné cvičenie, nechajte sa inšpirovať na stránkach www.bebevyzva.sk. Každé ráno si vyber dĺžku cvičenia, na ktoré sa práve v ten deň cítiš – od minútového kardio cvičenia až po 4 minútové. Postupne si môžeš predlžovať cvičenie, ale určite neodkladaj raňajky, bez nich to nepôjde! Ak sa ponáhľaš, zacvič si aspoň 1 minútu a určite sa ti bude ľahšie zvládať ranný a pracovný zhon. Začiatky nie sú ľahké, no nevzdávaj sa a maj trpezlivosť. Telo a myseľ si rýchlo zvykne na prílev endorfínov spojených s cvičením a sama budeš chcieť cvičiť a užívať si ranný rituál každý deň.

 

30 dní – sprav niečo pre seba

Ak si chceš každý deň užívať naplno od rána, zapoj sa do programu 60 sekúnd – 30 dní – 1 výzva s BeBe Dobré ráno. Pravidelne cvič a raňajkuj s nami aspoň 30 dní. Prečo 30 dní? Osobná trénerka Kristína Ružičková vysveľuje: „Návyk na pravidelný pohyb si dokážeme vypestovať. Je to však veľmi individuálna záležitosť, ktorá si u každého vyžaduje iný čas“. Psychológovia hovoria, že aby sa cvičenie stalo súčasťou každodenného ranného rituálu, je potrebné opakovať ho aspoň 20 - 30 dní. Nezabúdajte po cvičení na vyvážené raňajky. Nutricionistka Karolína Hlavatá upozorňuje, že žiadny pohyb sa nezaobíde bez dopĺňania energie. „Cvičením podporíte metabolizmus, ale zvlášť ráno, po celonočnom hladovaní je nevyhnutné doplniť telu energiu. Raňajky sú nesmierne dôležité nielen keď cvičíte. Pravidelné a vyvážene raňajky dopĺňajú organizmu potrebnú energiu a sú prevenciou pred rizikom prejedania sa v priebehu dňa. Raňajky  ovplyvňujú vašu koncentráciu, výkonnosť a v neposlednom rade aj lepšie pracovné, či študijné výsledky“. Tentokrát v tom nebudeš sama – BeBe Dobré ráno ťa podporí a poradí ti. Rady trénerky a nutricionistky, alebo tipy na chutné, rýchle a vyvážené raňajky nájdeš na stránke www.bebevyzva.sk. A ak nechceš cvičiť sama, zapoj aj kamarátky a pošli im výzvu cez Facebook!

 

1 výzva – naštartuj svoje nové rána!

Si ráno unavená a bez nálady? Chceš to zmeniť, cítiť sa od rána plná energie a už ťa nebaví stále sa vyhovárať? Je na čase s tým niečo spraviť! Značka BeBe Dobré ráno pripravila pre všetky dámy program  60 sekúnd – 30 dní – 1 výzva. Zaregistruj sa v čase od 1.augusta do 10.októbra 2012 na stránke www.bebevyzva.sk. Pripravené sú krátke zostavy ranných kardio cvičení, ktoré zvládne každý a nezaberú veľa času. Nepotrebuješ žiadne špeciálne pomôcky, ani úbor, cvičiť môžeš aj doma v spálni. Vyskoč z postele, natiahni si niečo pohodlné, alebo cvič v pyžame. Na výber máš jedno, dvoj, alebo štvorminútové zostavy cvikov. Celý program je rozdelený do šiestich súťažných kôl. Jedno súťažné kolo sa skladá z piatich ranných cvičení. 5 odcvičených rán s vyváženými raňajkami a súťažíš o niektorú z atraktívnych cien, ktoré vybrali spotrebiteľky samé – mesačné raňajkové menu BeBe Dobré ráno, trendy fľašu Bobble s uhlíkovým filtrom, poukážky na kozmetiku, masáže, alebo na nákup športového oblečenia, či wellnes víkend. Pre súťažiace, ktoré skutočne odcvičia 30 dní a doprajú si každý deň vyvážené raňajky je pripravená špeciálna hlavná cena – dvadsať iPadov.

Aj keď sa ti nechce ráno vstávať, nezabúdaj, že v tom nie si sama! S rozcvičkou na teba čakáme na www.bebevyzva.sk. Dopraj si ráno chvíľku pre seba a dostaň svoje ráno do toho správneho rytmu. Každý deň ťa budeme podporovať a držať ti palce! Cvič, raňajkuj a nezabudni – víťazkou je každá z nás, ktorá sa rozhodne venovať pár minút sebe a svojmu zdraviu. 

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.