Obľúbené Zlaté Oplátky teraz v rodinnom balení s vysokým obsahom mliečnej čokolády v náplni
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.7.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Prázdniny sú v plnom prúde, avšak nielen behom nich nachádzame množstvo príležitostí na výlety. A to či už v rodinnom kruhu alebo s priateľmi. Lahodnou motiváciou pri každom dobrodružstve alebo priateľských stretnutiach na záhrade môžu byť teraz Zlaté Oplátky, ktoré si môžete vychutnať aj vo väčšom, 180g balení.

Prázdniny sú v plnom prúde, avšak nielen behom nich nachádzame množstvo príležitostí na výlety. A to či už v rodinnom kruhu alebo s priateľmi. Lahodnou motiváciou pri každom dobrodružstve alebo priateľských stretnutiach na záhrade môžu byť teraz Zlaté Oplátky, ktoré si môžete vychutnať aj vo väčšom, 180g balení.

 

A nie je to jediná novinka, ktorá priaznivcov Zlatých Oplátok poteší. Tu ďalšiu spoznáte, keď sa do oplátky zahryznete – vďaka vylepšenej receptúre totiž obsahujú viac ako 45 % mliečnej čokolády v náplni, takže čokoládový pôžitok je teraz naozaj intenzívny.

 

„Zlaté Oplátky patria k veľmi obľúbeným pochúťkam z rodiny Zlaté, rovnako ako aj čokoládová príchuť, ktorá je druhou najobľúbenejšou príchuťou u našich spotrebiteľov. Práve preto sme chceli našim spotrebiteľom ponúknuť ešte vyššiu kvalitu vylepšením čokoládovej náplne, ktorá teraz obsahuje viac ako 45% mliečnej čokolády. Verím tiež, že predovšetkým rodiny ocenia praktické balenie obľúbených oplátok, ktoré sa hodia na cesty aj pre návštevy ku káve a čaju,“ hovorí Nikola Matolínová zo spoločnosti Kraft Foods, ktorá sa stará o značku Zlaté na českom a slovenskom trhu.

 

 

 

 

Zlaté Oplátky v rodinnom balení sú ideálnym spoločníkom na cesty, ale aj ako zásoba pre prípad nečakanej návštevy. Výborne sa hodia k čaju či káve a ich veľkosť priam zvádza k tomu neustále ich „ochutnávať“. Istotou vždy bude ich plná, veľmi jemná chuť a tiež použitie vybraných kvalitných surovín. Vyšší obsah mliečnej čokolády navyše dodá oplátkam ešte výraznejšiu chuť.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.