Nepríjemné potenie už nie je môj problém. Mám Driclor!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 5.7.2012 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Teplý letný deň. Idete domov z práce, nastúpite do autobusu, ale všetky miesta na sedenie sú obsadené. Natiahnete ruku do výšky, aby ste sa prichytili držadla a.... na vašej blúzke, či tričku sa v podpazuší zjaví mokrý fľak. Keď sa k tomu pridá ešte aj nepríjemný zápach, cítite sa nepríjemne až trápne.

Teplý letný deň. Idete domov z práce, nastúpite do autobusu, ale všetky miesta na sedenie sú obsadené. Natiahnete ruku do výšky, aby ste sa prichytili držadla a.... na vašej blúzke, či tričku sa v podpazuší zjaví mokrý fľak. Keď sa k tomu pridá ešte aj nepríjemný zápach, cítite sa nepríjemne  až trápne.

 

A to je len jeden príklad z mnohých. Situácií, v ktorých sa vám chtiac-nechtiac objavia na oblečení viditeľné známky potenia, nie je málo. Potíme sa v teplom počasí, pri konzumácií teplých jedál a nápojov, ale veľmi často aj pod vplyvom stresu, emócií či hormónov a bez vplyvu počasia. Jedni sa potia menej, iní viac. Sú medzi nami aj ľudia, ktorí trpia tzv. hyperhidrózou, t.j. nadmernou tvorbou potu a vôbec o tom nevedia. Ak sa chcete vyhnúť takýmto nepríjemným situáciám, môžete vyskúšať účinné riešenie.

 

Driclor

Driclor je moderný a účinný antiperspirant, ktorý zmierňuje potenie už po niekoľkých dňoch pravidelného používania. Je to číry, bezfarebný a neparfumovaný roztok vhodný na ošetrovanie kože so zvýšenou potivosťou hlavne na rukách, nohách a v podpazuší. Predstavuje dlhodobé riešenie problému s nepríjemným nadmerným potením.

Obsahuje 20 % alkoholový roztok soli hliníka (aluminiumhydrochlorid). Soli alumínia, t.j. hliníka sa dostávajú do vývodov potných žliaz. Ich účinkom sa vývod potnej žľazy zúži a zároveň sa zníži sekrécia potu.

Nanáša sa pomocou praktického guľôčkového aplikátora na dôkladne osušenú a neporušenú pokožku. Používa sa jedenkrát denne večer pred spaním. Po niekoľkých dňoch pravidelného používania sa zníži tvorba potu natoľko, že prípravok stačí používať iba niekoľkokrát do týždňa.

Pred použitím prípravku si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.