Domáci pomocníci Philips
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 27.6.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Čerstvá ovocná či zeleninová šťava, pomixované nápoje, kokteily, rýchlo nakrájané suroviny na kocky, posekané mäso, orechy, aj syr, zamiešané cesto. To všetko viete rýchlo a jednoducho urobiť s pomocníkmi Philips. Ľahko a účinne.

Čerstvá ovocná či zeleninová šťava, pomixované nápoje, kokteily, rýchlo nakrájané suroviny na kocky, posekané mäso, orechy, aj syr, zamiešané cesto. To všetko viete rýchlo a jednoducho urobiť s pomocníkmi Philips. Ľahko a účinne.

 

Ponorný mixér HR 1616/00

Ponorný mixér poskytuje jednoduché mixovanie, šľahanie a prípravu zemiakového pyré pri rôznych rýchlostiach. Má dvojsmernú čepeľ  Double Action a 16 nastavení rýchlosti, čím zaručí dokonale hladké výsledky pri všetkých surovinách.  Mixér obsahuje klasický  nástavec na mixovanie, metličku na šľahanie, a unikátny nástavec na prípravu toho najjemnejšieho zemiakového pyré. Nechýba ochranné veko na ochranu noža na sekanie a litrová nádoba s vekom na uskladnenie polievok alebo iných jedál.  Výhodou mixéru je aj veľmi výkonné mixovanie najtvrdších prísad vďaka tlačidlu Turbo. Špeciálna ochrana proti vyšplechovaniu zabráni vzniku neporiadku počas mixovania.

 

Odšťavovač HR 1869/60

Vytlačí až o 10 percent šťavy viac ako bežný odšťavovač. Vďaka inovatívnemu sitku s rýchlym čistením a integrovanej nádobe na dužinu je čistenie oveľa rýchlejšie a jednoduchšie. V skutočnosti, odšťavovač po použití umyjete za jedinú minútu, a to s použitím obyčajnej hubky na riad. Tento odšťavovač vytlačí až 2,5 litra šťavy naraz, má dve rýchlosti na tvrdé alebo mäkké ovocie alebo zeleninu. Všetky odnímateľné časti tohto odšťavovača je takisto možné umývať v umývačke riadu.

 

Ponorný mixér HR 1659/60

Tento multifunkčný kuchynský spotrebič s nástavcom na krájanie kociek umožňuje za niekoľko sekúnd pomixovať čo potrebujete. Okrem toho vďaka špeciálnemu nástavcu na krájanie kociek umožňuje za niekoľko sekúnd vytvoriť dokonalé kocky. Silný motor a revolučný dizajn s tvarovaným uchopením poskytuje výkon aj rýchlosť na dosiahnutie výborných výsledkov pri minimálnej námahe. Vďaka špeciálnemu nástavcu na kocky si tak ľahko môžete pripraviť napríklad zemiakový šalát. Okrem štandardných dielov mixér ešte obsahuje  nástavec na sekanie, disk na krájanie a strúhanie a disk aj hák na miesenie cesta. Súčasťou mixéra je aj špeciálna litrová nádoba na uskladnenie polievok alebo kokteilov. 

 

Sekací mixér HR 1399/90

Sklenený sekáčik potravín Philips HR 1399 je určený na spracovanie horúcich aj studených ingrediencií. Umožní posekať čokoľvek, nie iba zeleninu a bylinky, ale aj mäso, orechy a syry. A to všetko za pár sekúnd. Vďaka obsluhe stlačením jedného tlačidla a odolnej sklenej miske je príprava jedla efektívna a jednoduchá. Súčasťou prístroja je veľká litrová sklenená nádoba, v ktorej je možné spracovávať studené aj horúce ingrediencie. Všetky časti je možné umývať v umývačke riadu. Tohto domáceho pomocníka určite oceníte pri príprave mnohých, aj zložitejších jedál vo vašej kuchyni.

 

Ručný mixér HR 1574/50

Vďaka funkcii FlexiMix umožňuje metličkám dočiahnuť do všetkých kútov misky. Má päť rýchlostí, ako aj funkciu turbo. Mixér dosahuje dokonalé krémové výsledky bez hrudiek, cesto a dezerty sú vypracované za niekoľko minút  Šľahacie  metličky sú z vysoko kvalitného nerezového materiálu. Kovové rameno ponorného mixéra zvládne aj širšiu paletu prísad. Súčasťou tohto spotrebiča je aj 0,6 litrová nádoba s vekom, ktorá môže slúžiť aj na uloženie príslušenstva. K produktu patrí aj spona na uloženie šnúry



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.