Ak sa predstavy dokonalej dovolenky dostali už aj do vašich snov
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 20.6.2012 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Chceli sme Vás potešiť a tak sme pre Vás pripravili malý letný SOS balíček zložený z dvoch produktových noviniek, ktoré sa už dnes predávajú v lekárňach a bioobchodoch. K drobným intímnostiam Saloos a Natures sme pribalili ešte malý praktický darček Intimissimi. Poďte s nami zahájiť leto bezpečne!

Milé dámy,

ak sa predstavy dokonalej dovolenky dostali už aj do vašich snov, leto je naozaj tu!:)

Chceli sme Vás potešiť a tak sme pre Vás pripravili malý letný SOS balíček zložený z dvoch produktových noviniek, ktoré sa už dnes predávajú v lekárňach a bioobchodoch. K drobným intímnostiam Saloos a Natures sme pribalili ešte malý praktický darček Intimissimi. Poďte s nami zahájiť leto bezpečne!

Nie je novinkou, že až 75% žien má skúsenosti s nepríjemným pálením, svrbením a výtokom kvasinkového pôvodu. Polovica pacientiek dokonca tvrdí, že zažili tieto problémy opakovane. Riziko, že budeme patriť medzi ne, narastá najmä v lete. Pokožka týchto partií plní najmä úlohu ochrannej bariéry pred nežiadúcimi vplyvmi a tak má nielen špecifickú fyziologickú štruktúru, ale aj zvláštne biochemické zloženie, ktoré zabraňuje bakteriálnej alebo inej infekcii. Ak sa táto funkcia naruší, stačí jedna návšteva kúpaliska a...sedíme v čakárni ženských lekárov!

Fytologička a bylinkárka, Akviléna Nemčeková, radí: Ak sa chcete tejto, letnej nástrahe vyhnúť skúste zo svojho života odbúrať stres, prestaňte používať mydlové prísady v rámci intímnej hygieny, vyhnite sa pene do kúpeľa či parfumovaným zmäkčovačom a aviváži, ktorá je dnes chybne používaná aj pri praní spodnej bielizne. Minimalizujte tiež nosenie tesného oblečenia, nylonových a syntetických materiálov a časté používanie slipových vložiek, ktoré zvyšujú teplotu v intímnych partiách a vytvárajú tak ideálne podmienky pre hromadenie baktérií a infekcie. Ak ste sa rozhodli pre prírodnú cestu prevencie, ideálnym pre vás bude Šalvia, Tea Tree a Oregáno, ktoré účinkujú ako prírodné antibiotiká a bojujú aj proti bakteriálnym kmeňom, ktoré sú voči klasickým syntetickým liečivám odolné."

V sprche vyskúšajte napríklad náš nový Sprchový olej Saloos Intimia s výraznými antiseptickými a antimykotickými účinkami, ktorý pôsobí priaznivo ako pri vaginálnych, tak močových infekciách. Jemný prípravok vyrobený špeciálne pre ženy obsahuje vitamíny A, E, F, Geránium, Manuku a Tea tree olej.

„Ak sa rozhodnete pre prevenciu z jedálnička odporúčam vynachať čo najviac cukrov, ktoré kvasinky pre svoj vývoj potrebujú a dopriať si každodennú dávku jogurtov“ dodáva bylinkárka. Ako podporná liečba či prevencia často veľmi dobre poslúžia i vaginálne čípky s probiotickými kultúrami, ktoré nenarúšajú prirodzené PH pošvy. Novinkou je napríklad známy betaglukán, ktorý vedci tentokrát namiešali aj do intímnych čapíkov. MUDr. Eva Žďárska z Centra gynekológie a asistovanej reprodukcie vysvetľuje: „Kvasinkové ochorenia u žien, ako aj mnohé časté gynekologické potiaže s nimi súvisiace, môžu vznikať aj ako dôsledok vrodenej nedostatočnej imunity. Na tieto ochorenia mám počas svojej praxe najlepšie zmapované pôsobenie glukánov. Beta glukán, ktorý sa získava z čerstvej huby

Hlivy Ustricovitej významne rieši  zápaly, ovlyvňuje mykózy, prejavy ochorenia HPV, upravuje menštruačný cyklus, zmierňuje predmenštruačný syndróm, dokonca sa niektorým pacientkam po požívaní beta glukánu „stratili“ i myómy v maternici. Svoj význam v nich však nájdu i pacientky s uroinfekciami." Neveríte? Vyskúšajte Femiglucan s obsahom unikátnej kombinácie aktívnych látok pre výnimočný účinok. Čapíky s obsahom beta glukánu a sodnej soli kyseliny hyalurónovej sa používajú na zmiernenie vaginálnej suchosti, svrbenia alebo podráždenia. Zabezpečujú prirodzenú vlhkosť, eliminujú podráždenie a diskomfort, ktorý sa môže vyskytnúť ako dôsledok stresu, ochorenia alebo pri používaní liekov a pomáhajú vytvárať a obnovovať prirodzené kultúry.


Dámy, želáme Vám krásne leto bez nepríjemných spomienok:)



SOS LETNÝ BALÍČEK

Saloos sprchový olej Intimia, M+H Slovakia,


Femiglucan - Vaginálne čapíky s obsahom beta glukánu a sodnej soli kyseliny hyalurónovej, Natures,





©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.