GAUDÍ láka novou kolekciou a súťažou, kde na 100% vyhráte
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 18.6.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Atraktívna talianska módna značka GAUDÍ pripravila pre svojich priaznivcov novú letnú kolekciu, ktorú prezentuje už v 10-tich predajniach na Slovensku. Leto štartujú v GAUDÍ naozaj vo veľkom štýle! Verejnosť sa totiž môže zapojiť do súťaže, ktorá je svojim charakterom naozaj výnimočná. Okamžité výhry vo forme zľavy, či zaujímavej finančnej hotovosti, k tomu dovolenka v Toskánsku a auto Aston Martin do vlastníctva!

Atraktívna talianska módna značka GAUDÍ pripravila pre svojich priaznivcov novú letnú kolekciu, ktorú prezentuje už v 10-tich predajniach na Slovensku. Leto štartujú v GAUDÍ naozaj vo veľkom štýle! Verejnosť sa totiž môže zapojiť do súťaže, ktorá je svojim charakterom naozaj výnimočná. Okamžité výhry vo forme zľavy, či zaujímavej finančnej hotovosti, k tomu dovolenka v Toskánsku a auto Aston Martin do vlastníctva! 

Bratislavská EUROVEA, kde sa nachádza jedna z predajní GAUDÍ, sa po tieto dni teší záujmu aj vďaka krásnemu Aston Martin, ktoré si návštevníci môžu prezrieť z bezprostrednej blízkosti. „ Nielen toto auto je odmenou pre našich zákazníkov, ktorým sa páči štýl GAUDÍ a majú chuť zabaviť sa s nami. Aj prostredníctvom súťaže o naozaj pekné ceny im chceme poďakovať za ich priazeň. Len za minulý rok naše pokladne vydali viac ako 50 tisíc blokov, čo hovorí za všetko. Samozrejme chceme osloviť ďalších ľudí, ktorí sa od ostatných odlišujú svojským, osobitým pohľadom na svet, teda i na módu. Taká je GAUDÍ, pre všetkých, na každú príležitosť a predsa originálna,“ povedal Igor Béreš z GAUDÍ Slovakia.

K osobnostiam, ktoré si GAUDÍ obľúbili patrí Adela Banášová, Martin Pyco Rausch, Lenka Šoóšová, Braňo Bruno Ciberej, Zdenka Predná či Martin Valihora.

Kolekcia leto 2012

Nová letná kolekcia GAUDÍ rešpektuje svojich zákazníkov. Je pripravená ako na voľné dni, tak i prácu či spoločenské stretnutia. Kombinovateľné kúsky z ľahkých kvalitných materiálov na každú príležitosť umocnia doplnky, štýlová galantéria alebo bižutéria. Po práci sa stačí prezuť do balerín a môžete vyraziť do mesta, večer nahodiť opätky, trendy kabelu, šatku a noc patrí iba vám. GAUDÍ nezabúda ani na mužov. Tí, ktorí doteraz nenosili sako, chcú ho. Je ako ich druhá koža. Tí, ktorí sa báli farieb, sú odvážni. Pretože sú prirodzené a podmanivé. Krátke nohavice? Moderní muži si ich doprajú v rôznych dĺžkach. S GAUDÍ ostávajú ženy ženami a muži mužmi. Vzájomne sa dopĺňajú a priťahujú....

 

O súťaži

Pán alebo pani vám bude hovoriť nádherný biely filmový Aston Martin, ak sa zapojíte do SMS súťaže. To je čerešnička na torte, výherca sa jednoducho stane majiteľom elegána s dušou dravca. Ďalšie potešenie pre súťažiacich je v podobe dovolenky za tisícku v malebnom Toskánsku, alebo nákup za rovnakú sumu v GAUDÍ. Tieto parády čakajú na pár z vás. No už za jednu SMS všetci okamžite získavate 20% zľavu na nákup oblečenia GAUDÍ. Stojí to za to? Stojí! Výhrou štýlu je už GAUDÍ samé! Využite možnosť nakúpiť za super ceny vďaka SMS. Každá znamená 20% zľavu nielen na letné vychytávky, ale aj príležitosť vyhrať auto a dovolenku snov! GAUDÍ je značka na všedný deň i do spoločnosti. Budete v nej iní, ostanete sami sebou, jedineční – takí aká je priazeň GAUDÍ svojim zákazníkom.

 

Všetko o súťaži a ponuke GAUDÍ nájdete na www.gaudi.sk

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.