Výnimočné leto vo Wellness Hoteli Patince****
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 10.6.2012 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Wellness hotel Patince už roky patrí k najobľúbenejším dovolenkovým cieľom na Slovensku. Svojou zaujímavou polohou, bohatstvom termálnych prameňov a kvalitnou ponukou služieb oslovuje široké spektrum domácich i zahraničných zákazníkov.

Wellness dovolenka na Slovenka môže byť atraktívnou alternatívou tej zahraničnej. Pomôže vám načerpať novú energiu a zrevitalizovať svoje sily.

Wellness hotel Patince už roky patrí k najobľúbenejším dovolenkovým cieľom na Slovensku. Svojou zaujímavou polohou, bohatstvom termálnych prameňov a kvalitnou ponukou služieb oslovuje široké spektrum domácich i zahraničných zákazníkov.

Leto v Patinciach

Kto raz tento príjemný areál na juhu Slovenska navštívil, určite sa doňho rád vracia. Wellness Hotel Patince**** sa na letnú sezónu poctivo pripravuje celý rok a pre svojich klientov ponúka už od mája hneď niekoľko noviniek a zaujímavých akcií. Hovorí Martin Krumpál, marketingový manažér hotela: „ Pre našich hostí sme na novú sezónu pripravili atraktívne Letné  oddychové pobyty. Počas nich si budú môcť napríklad do sýtosti užiť úplne nový tobogan pri vonkajšom bazéne. O najmenších hostí sa už tradične bude starať v detskom kútiku náš maskot Flippy aj so svojim tímom animátorov, ktorí budú počas celého dňa  zabezpečovať animačný program pre deti.“

Tým však vymenúvanie letných atrakcií ani zďaleka nekončí. Pre hostí na letnú sezónu pripravili vo vonkajšom areáli hotela letnú oddychovú zónu, kde v príjemnom prostredí budú môcť relaxovať pod slamovými slnečníkmi. Na zábavu a plávanie poslúži v lete dovedna až 10 bazénov a 4 tobogány.

K relaxu však patrí aj dobré jedlo. Wellness hotel Patince ho svojim hosťom počas leta ponúka aj v upravenej vonkajšej reštaurácii, v ktorej okrem klasických letných jedál budú pripravovať aj chutné rybacie špeciality. Pobytový balík obsahuje aj možnosť vyhliadkovej plavby po Dunaji. Pamätalo sa aj na deti. Počas plavby budú môcť získať kapitánsky diplom od kapitána lode.

K tradične najobľúbenejším atrakciám, ktoré Wellness hotel Patince ponúka, patrí jazierko v jeho bezprostrednej blízkosti. Hostia, ale i krátkodobí návštevníci si na ňom môžu cez leto vychutnať relax na vodných bicykloch a rybári si zase môžu na jazierku v pokoji „zachytať“. Hotelový tenisový kurt, len nedávno otvorené minigolfové ihrisko či možnosť bicyklovania na dunajskej hrádzi – to je len niekoľko možností ako si relax vo Wellness Hoteli Patince užiť aj aktívne. Navyše celý hotelový komplex je klimatizovaný, čo zaručuje naozajstnú pohodu a oddych po dni strávenom na horúcom letnom slnku.  Bonusovou správou pre všetkých hostí je možnosť predsezónneho zakúpenia Letných oddychových pobytov v akcii First Minute so zľavou až  vo výške 15%“, dodáva Martin Krumpál.

Prvotriedny relax

Okrem tradičného vonkajšieho letného kúpania, majú hostia hotela možnosť oddýchnuť si aj pri jednej so SPA procedúr, alebo v prostredí vnútorného bazénového či saunového sveta. Veľký relaxačný bazén je vhodný najmä na cielený relax kompletného pohybového aparátu, čo zabezpečuje celý rad relaxačných vodných doplnkov, ako sú napríklad masážne ležadlá, vírivá vaňa či vodné trysky. Veľký relaxačný bazén slúži na regeneračné a relaxačné účely pričom jeho súčasťou sú doplnkové  atrakcie ako hydromasáže, masážne vodné ležadlá a špeciálne vodné trysky, ďalej protiprúd, vodná jaskyňa, vodný masážny hríb a obľúbená vírivá vaňa.

Vychutnať si účinky termálneho prameňa naplno zase umožňuje sedací relaxačný bazén. Je priestorovo oddelený od veľkého bazéna a poskytuje pokojový bazénový kúpeľ v termálnej vode s teplotou 36°C. Jeho prednosťou je najmä upokojujúci účinok, ktorý má na človeka podporujúci prívod tepla najmä do končatín, ktoré sú vždy chladnejšie ako zvyšok tela.  Hotel dokáže na najvyššej úrovni uspokojiť aj priaznivcov saunovania, pre ktorých ponúka celé saunové spektrom – od tradičnej fínskej sauny, cez bylinkovú a parnú až po nevšednú saunu s poetickým názvom slnečná lúka.

Veľkým lákadlom pre návštevníkov sú aj kozmetické a SPA procedúry zahŕňajúce tradičné služby ako sú masáže a starostlivosť o všetky typy pleti, ponuka je však omnoho bohatšia a vyberie si z nej i náročný zákazník aj ten, ktorý má chuť experimentovať. Napríklad thajské masáže tu vykonáva kvalifikovaný personál priamo z Thajska. Hotel sa pýši aj neobyčajne bohatou ponukou zábalov a voňavých kúpeľov, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani nejedni vychytené zahraničné kúpele.

Kreativitu je vidieť aj pri ponuke celotelových SPA ošetrení. Užiť si môžete ceremóniu orientálnych vôní i zoštíhľujúci rituál. Záleží len od vášho vkusu. Pomyselnou čerešničkou na torte v ponuke celého wellness centra je určite posedenie okolo prameňa, ktoré sa nachádza priamo na jazierku za hotelom. V rímskom kúpeli, ako sa posedenie nazýva, nechávate neriedenú termálnu vodu pôsobiť priamo na kĺby i svaly. Podľa legendy sa v miestnej termálnej vode kúpavali už rímski vojaci z neďalekého tábora v Iži - Kelemantia. Vďaka toku, že voda sa vyznačuje vysokým obsahom hydrouhličitanov, vápnika, horčíka i síranov, veľmi priaznivo pôsobí na pohybové ústrojenstvo a ako prevencia proti jeho chorobám. 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.