Jar s arómou grilovačky - novinky od spoločnosti Weber®
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 16.5.2012 00:18
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vstúpte s nami do sveta grilov Weber® a privítajte sezónu grilovania s úžasnými novinkami!

Jar s arómou grilovačky - novinky od spoločnosti Weber®

 

Vstúpte s nami do sveta grilov Weber® a privítajte sezónu grilovania s úžasnými novinkami!

 

Jednou z tých najväčších noviniek je multifunkčný systém Gourmet BBQ pre všetky modely             One-Touch® 57 cm, na ktorom si vďaka vymeniteľným komponentom môžete pripraviť chrumkavú pizzu na kamennej platni alebo ázijskú zeleninu či krevety na WOK grilovacej panvici. A čo tak pochutnať si na chutnej štrúdli? Že ste ju ešte nerobili na grile? Práve s novým multifunkčným systémom to pre vás bude hračka. Poskytuje totiž naozaj množstvo atraktívnych alternatív pre celú rodinu, a to po celý rok!

 

Ak vás grilovačka láka, no namiesto záhrady máte k dispozícii iba terasu alebo balkón, je tu pre vás pestrá ponuka elektrických grilov. Vo veľkosti ideálnej pre domáce grilovanie sú teraz navyše obohatené o žiarivé farby, vrátane neodolateľnej ružovej! Vlajkovou loďou Weber® sú však kotlové grily, ktoré už poznáte v elegantnej čiernej farbe. Ako novinku si však môžete zaobstarať krásny gril aj vo sviežich farbách - ako je modrá, jarná zelená, či béžová a rozžiariť tak vaše grilovanie s rodinou a priateľmi.

 

Pre domy, chaty a predovšetkým vaše záhrady je tu kráľovná exkluzívnych vonkajších kuchýň: Summit® grilovacie centrum s integrovaným spoločenským priestorom. Tento systém v sebe skrýva priehradku na ľad, veľa úložného priestoru pre koreniny a ďalšie veľmi praktické doplnky pre rodinné grilovanie. Svetlo Grill Out™, ktoré sa rozsvieti automaticky pri zdvihnutí poklopu grilu, zabezpečí napríklad perfektnú viditeľnosť grilovaného pokrmu aj večer či v noci.

 

 

Možnosti grilovania vám túto sezónu rozšíri aj nové príslušenstvo ku grilom Weber®. Jednotkou medzi novinkami roku 2012 je systém Weber® Style cookware (CWS), ktorý dopĺňa produktové portfólio o kvalitný grilovací riad. CWS ponúka nový systém spájajúci prvotriednu funkčnosť s krásnym vzhľadom. Zároveň je použiteľný na všetkých griloch Weber®. Hydinu, ryby a zeleninu perfektne pripravíte na špeciálnom stojane na rebierka a pečeň, v držiaku na ryby a zeleninu alebo na keramickej grilovacej doske, ktoré vám umožnia ešte väčšiu kreativitu pri grilovaní so značkou Weber®.

 

Správne palivo hrá pri príprave grilovaných pokrmov tiež dôležitú úlohu. Ponuka sortimentu uhlia Weber® sa preto rozšírila o Weber® Premium Express grilovacie uhlie, ktoré urýchli vaše potešenie z grilovania, pretože na rozžeravenie potrebuje iba 15 minút. Pozostáva z perfektnej zmesi rôznych druhov dreva, vďaka čomu udrží teplo až 60 minút.

 

Celý sortiment grilov Weber®, ich príslušenstva a tiež všetky novinky nájdete nielen na www.wgrills.sk, ale najmä v novootvorenej bratislavskej predajni Weber® World, ktorá je jedinou plne špecializovanou predajňou grilov Weber® v Slovenskej a Českej republike.

 

Aj v roku 2012 spoločnosť Weber-Stephen CZ & SK spol. s.r.o. pokračuje v spolupráci so známym nekompromisným šéfkuchárom Zdeňkom Pohlreichom, ktorý je hlavným ambasádorom výrobkov Weber®. Túto jar máte teda príležitosť privítať so skvelými novinkami Weber® a receptami „Šéfa na grile“, Zdeňka Pohlreicha. Tak dobrú chuť!

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.