Pociťujete jarnú únavu? Siahnite po lahodnej čokoládovej tyčinke ORION
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 8.5.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ľudia, ktorí pociťujú únavu, majú stres v práci či potrebujú sa dobiť energiou, alebo jednoducho majú chuť na niečo „dobré“, siahajú po čokoláde, či čokoládových tyčinkách. Čokoláda v malej miere pôsobí na nás povzbudzujúco. Tradičné zloženie a chuť všetkých tyčiniek ORION sú tým správnym receptom pre relax a prvou pomocou pri riešení každého problému.

Ľudia, ktorí pociťujú únavu, majú stres v práci či potrebujú sa dobiť energiou, alebo jednoducho majú chuť na niečo „dobré“, siahajú po čokoláde, či čokoládových tyčinkách. Čokoláda v malej miere pôsobí na nás povzbudzujúco. Tradičné zloženie a chuť všetkých tyčiniek ORION sú tým správnym receptom pre relax a prvou pomocou pri riešení každého problému.

 

Doprajte si lahodné čokoládové tyčinky ORION. Vedci dokázali, že čokoláda pomáha upokojiť nervy a prospieva srdcu. Vyskúšajte čokoládovú tyčinku MARGOT Artemis, ktorá vás na okamih prenesie do vysnívaného raja oddychu! Obľúbená tyčinka je jedinečným spojením dvoch farebných vrstiev a dvoch chutí zaliatych v lahodnej mliečnej čokoláde. Typická rumovo-kokosová chuť MARGOT je doplnená šťavnatou vrstvou s punčovou príchuťou. Ak ste klasik, doprajte si tradičnú malú či veľkú MARGOT!

Ak patríte do skupiny ľudí, ktorí nevedia odolať mliečnej čokoláde – tyčinky MILENA, KOFILA KOKO sú pre vás ako stvorené. Je na vás, na akú príchuť máte momentálne náladu. MILENA spája chuť mliečnej čokolády s krémovou náplňou, ktorá vám svojou jemnou príchuťou rumu zabezpečí aspoň krátku chvíľku odpočiku a čas pre samu seba. KOKO vás prenesie do vysnívaného raja vďaka exotickému kokosu, ktorý je poliaty fantastickou mliečnou čokoládou. KOFILA, mliečna čokoládová tyčinka s kávovou náplňou je jedinou čokoládovou tyčinkou s príchuťou kávy, ktorej jemná chuť splní vaše priania.

Milovníkom horkej čokolády odporúčame BANÁNY V ČOKOLÁDE, kde sa snúbi chuť horkej čokolády a banánového želé. Túto tyčinku si môžete vychutnať aj vo variante XXL. Vyskúšajte aj KAŠTANY, kde horkú čokoládu podčiarkuje kakaovo-oriešková náplň, ktorá sa priam rozplýva na jazyku. Praktické členenie čokoládovej tyčinky ľahko umožní podeliť sa, prípadne si nechať zvyšok odmeny na neskôr.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.