Poďakujte v éteri
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 3.5.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Slovo ďakujem je jedno z najdôležitejších v živote človeka. Ruku na srdce, používate ho tak často, ako by ste mali? Priame poďakovanie zamieňame drobnými pozornosťami, ktoré síce krásne vykreslia naše úmysly, no láskyplné slová nenahradia. Mamy si často vypočujú všetky naše bôle, starosti a krivdy, ktoré nosíme na svojich pleciach, no málokedy aj poďakovanie za to všetko.

Slovo ďakujem je jedno z najdôležitejších v živote človeka.  Ruku na srdce, používate ho tak často, ako by ste mali? Priame poďakovanie zamieňame drobnými pozornosťami, ktoré síce krásne vykreslia naše úmysly, no láskyplné slová nenahradia. Mamy si často vypočujú všetky naše bôle, starosti a krivdy, ktoré nosíme na svojich pleciach, no málokedy aj poďakovanie za to všetko.

Každoročne patrí všetkým mamám jeden deň v roku – druhá májová nedeľa. Využite v tento deň jedinečnú možnosť vynahradiť svojim  mamám všetky nevypovedané ĎAKUJEM. Veď vy viete za čo. Vyskúšajte originálny spôsob a povedzte to prostredníctvom internetového rádia merci. Je to jednoduché. Stačí kliknúť na web www.merciradio.sk, vyplniť krátke poďakovanie, zvoliť k nemu vhodnú pesničku a napísať komu je odkaz venovaný. Dotyčnému príde upozornenie e-mailom alebo SMS s presným časom vysielania. Aby mala radosť z prekvapenia ešte sladšiu príchuť, pripojte k originálnemu darčeku v éteri aj širokú kolekciu lahodných plnených a neplnených čokoládových tyčiniek s 8 lahodnými príchuťami merci Finest Selection. Sú vyrobené z tých najlepších ingrediencií. Vybrať si môžete z troch príchutí – mliečnej, horkej a mixu týchto druhov čokolád. Poteší tak milovníkov horkej i mliečnej čokolády a dopovie za vás to, čo má byť vyslovené.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.