Ružová je farbou leta
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 29.4.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Ružové vína si získavajú veľa fanúšikov nielen vo svete, ale podmaňujú si aj Slovákov. Obľúbené sú najmä vďaka svojej sviežej chuti s nádychom ovocia a jasnej farbe. Aj preto je práve leto ideálnym obdobím na otvorenie si fľaše vína s označením rosé. Ružové víno je vhodné na každú príležitosť, od „grill-party“, cez posedenie s priateľmi, až po romantické chvíle strávené so svojou polovičkou. Ponúkame vám hneď niekoľko tipov na to pravé ružové.

Ružové vína si získavajú veľa fanúšikov nielen vo svete, ale podmaňujú si aj Slovákov. Obľúbené sú najmä vďaka svojej sviežej chuti s nádychom ovocia a jasnej farbe. Aj preto je práve leto ideálnym obdobím na otvorenie si fľaše vína s označením rosé. Ružové víno je vhodné na každú príležitosť, od „grill-party“, cez posedenie s priateľmi, až po romantické chvíle strávené so svojou polovičkou. Ponúkame vám hneď niekoľko tipov na to pravé ružové.

 

 

Ružové tipy na leto:

 

Hubert Grand Rosé – štýlové leto

Hubert Grand Rosé je štýlový jemný sekt vo farbe srdca a lásky s decentnou ovocnou broskyňovo – mandľovou vôňou s jemným škoricovým nádychom a dlhým perlením. Sekt je vyrobený z najkvalitnejších odrôd vín odrody Svätovavrinecké. Skladbu základného vína dolaďuje nezanedbateľný podiel vína Pinot noir – odrody, ktorá dodá šumivému vínu sviežosť a ovocnosť. Netradičná matná fľaša skrýva unikátnosť tohto sektu, ktorý bol pripravovaný s myšlienkou na ženskosť, lásku a krásu. Je výborný k cestovinovým jedlám a ľahkým mäsovým úpravám. Pohárik lahodného sektu by nemal chýbať ani na okraji vane, alebo v spálni plnej sviečok, kde podčiarkne romantickú náladu.

 

 

 

Hubert Ľ Original rosé brut – pre náročných

Ak ste milovníkom ružovej farby, ale preferujete suché vína, siahnite počas dlhých letných večerov po Hubert L’Original rosé brut. V kupáži tohto sektu nájdete len tie najkvalitnejšie vína z najlepších polôh, ktoré formujú jeho jemný ovocný buket, dlhotrvajúce perlenie a sviežu chuť. Je to tiež ideálny sekt pre večer vo dvojici, pretože je vynikajúcim kompromisom pre obe pohlavia – páni ocenia chuť suchšieho vína, dámy zase inklinujú k jeho farbe. Jeho elegantná tmavá fľaša a umelecky vykrojená etiketa – tiež ružová, dodajú vášmu večeru nádych luxusu a výnimočnosti. Ak plánujete aj variť, výborne doplní predjedlá z lososa alebo hovädzieho mäsa.

 

 

 

Vitis Galéria Frankovka modrá rosé – ideálne na záhradnú párty

Ružové víno s nádychom nežnosti poteší milovníkov tohto nápoja nielen svojou očarujúcou farbou, ale aj sviežou chuťou a príjemnou vôňou. Osviežujúcu chuť tomuto vínu dodáva vyvážený pomer kyselín a trieslovín, lahodnú vôňu zase bobuľové ovocie ako maliny, čerešne či višne. Výsledkom je dokonalá harmónia chuti a vône. Toto víno sa výborne hodí k čerstvým šalátom, jedlám z hydiny, k údenému alebo tmavému mäsu. Ak sa rozhodnete organizovať grilovačku pre priateľov, alebo posedenie na záhrade, toto ružové víno by vám vo vinotéke nemalo chýbať.

 




©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.