Čo si obuť?
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 27.4.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Intenzívne pop-artové farby ako výrazný prejav štýlu. Kombinovanie kontrastných farieb zažíva svoj veľký návrat: štýl colour blocking je hrdý, sebavedomý, dynamický, no zároveň sexi, ženský a elegantný.

COLOUR SHOCK

 

Intenzívne pop-artové farby ako výrazný prejav štýlu. Kombinovanie kontrastných farieb zažíva svoj veľký návrat: štýl colour blocking je hrdý, sebavedomý, dynamický, no zároveň sexi, ženský a elegantný.

Tento high fashion trend si žiada vysoké opätky v žiarivých kontrastných farbách a extravagantné tašky.

Stylingový tip „Milujeme topánky z laku a velúru, s metalízovými detailmi. A nezabudnime na nádych glamouru, veď colour blocking ešte nikdy nebol tak pôvabne ženský!“

 

Našou obľúbenou farbou je pestrosť: svietivá modrá, ružová, oranžová, žltá, ostro zelená, krikľavo červená, fialová, purpurová, tyrkysová a nohé iné. V kurze sú teraz kontrasty, nie kombinácie!

Silné farby, jemné materiály. Kľúčovými kúskami sú nápadné doplnky a vysoké opätky!

 

 

PURE GRACE

 

Ženskosť, elegancia, gracióznosť, transparentnosť, zmyselnosť a romantika majú zelenú.

Dvojtónové Mary Janes, ušľachtilé balerínky, či pôvabné lodičky zdobené stužkou, tanečným krokom koketne vystupujú z radu!

 

Tento mäkký look vás očarí jemným hodvábom, šifónom, cipkou či plisé. Čarovným slovíčkom je layering: chutné pôvodne spodné kúsky možno razom povýšiť na nežné vrchné oblečenie. Len náznak odevu a predsa ste oblečená.

 

„Milujeme púdrové, béžové, bronzové a ružovkasté tóny s výraznými detailmi.

Šaty ľahučké ako vánok, rozviate topy a vzdušné komplety skombinované v jemných vrstvách – skrátka špica!“

 

 

WESTERN SPIRIT

 

Hor sa na západ! Základom je určitý fashion twist a kovbojský či indiánsky feeling. Mokasíny, plató sandále s blokovým opätkom

a čižmičky vo westernovom štýle hravo udržia krok so strapcovými vestičkami zo surovej kože a minišatami a postarajú sa o rustikálnu nenútenosť.

 

Chceme: vintage denim, kožené bundy, folklórne tuniky, rucčne opracované kožené opasky a chýbať samozrejme nesmie kovbojský klobúk. Vítaný styling pre silné ženy, ktoré stoja oboma nohami pevne na zemi.

 

 

HUMANIC

www.shoemanic.com



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.