Čierna je trend, ktorý nikdy nevybledne
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 25.4.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, čierne a tmavé oblečenie tvorí viac ako tretinu bielizne, ktorú doma vyperiete. Poznáte však tajomstvo, ako sa zbaviť nečistôt a zároveň nestratiť nič z jej výrazného odtieňa? Spoločnosť Henkel predstavuje nový Persil Black Expert Gel, ktorý nielenže odstráni aj tie najodolnejšie škvrny osvedčenou silou pracieho prostriedku značky Persil, ale zároveň poskytne ochranu čiernym a tmavým farbám. Tie tak zostanú výrazné a budú vyzerať stále dobre bez ohľadu na to, koľkokrát ste ich vyprali.

Aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, čierne a tmavé oblečenie tvorí viac ako tretinu bielizne, ktorú doma vyperiete. Poznáte však tajomstvo, ako sa zbaviť nečistôt a zároveň nestratiť nič z jej výrazného odtieňa? Spoločnosť Henkel predstavuje nový Persil Black Expert Gel, ktorý nielenže odstráni aj tie najodolnejšie škvrny osvedčenou silou pracieho prostriedku značky Persil, ale zároveň poskytne ochranu čiernym a tmavým farbám. Tie tak zostanú výrazné a budú vyzerať stále dobre bez ohľadu na to, koľkokrát ste ich vyprali.

Bez toho, aby sme vopred poznali obsah vašich šatníkov, je takmer isté, že v každom nájdeme nejaký ten čierny kúsok. Nie, teraz nemáme na mysli jemné oblečenie ako hodvábny šál alebo saténovú nočnú košieľku, ale to, čo nosíte v každodennom živote. Nech už sú to klasické bavlnené tričká s dlhým alebo krátkym rukávom, s golierom i bez, tielka s úzkymi alebo širokými ramienkami, rovnako aj rifle, menčestráky, bavlnené košele rôznych strihov alebo čierne ponožky. Určite totiž viete, že táto „obyčajná čierna“ vám pristane a dobre sa kombinuje. Ale má to jedu podmienku, musí byť naozaj čierna. Akonáhle totiž začne blednúť, je veľmi náročné ju obnoviť.

 

Jedinečná receptúra

Nový Persil Black Expert Gel bol vyvinutý s ohľadom na nároky a vlastnosti čiernej a tmavej bielizne. Nielenže odstráni aj tie najodolnejšie škvrny overenou kvalitou pracích prostriedkov značky Persil, ale zároveň poskytne ochranu čiernym a tmavým farbám. Unikátna receptúra Black Fix obsahuje inhibítor uvoľnenia farbiva, ktorý zabráni čiernej, aby sa z oblečenia vypierala. Takisto sa v tejto receptúre nachádzajú aj špeciálne enzýmy, ktoré zachovávajú tmavé odtiene bielizne a zamedzujú ich vyblednutiu. Tiež chránia odevy pred zošednutím a tvorením žmolkov. Obľúbené čierne tričká alebo tmavé nohavice tak budú vyzerať stále dobre aj po opakovanom praní.

 

Príjemná a svieža vôňa

Okrem jedinečného zloženia nový Persil Black Expert Gel príjemne a sviežo vonia. Tmavé aj čierne odevy si tak nielen udržia svoje farby, ale zároveň budú aj krásne voňať.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.