Vstúpte do sveta potešenia... ALO diamonds
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 24.4.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Vstúpte do sveta potešenia a nechajte sa omámiť okúzľujúcim koktajlom lesku, farieb a tvarov šperkov ALO diamonds. Prebuďte zmysly a snívajte svoj sen, ktorý sa stane skutočnosťou…

Vstúpte do sveta potešenia a nechajte sa omámiť okúzľujúcim koktajlom lesku, farieb a tvarov šperkov ALO diamonds. Prebuďte zmysly a snívajte svoj sen, ktorý sa stane skutočnosťou…

 

Fantázia, originalita, majstrovské šperkárske umenie a najvzácnejšie diamanty a drahé kamene – to všetko a oveľa viac je nová hravá kolekcia šperkov ALO diamonds. Majstri klenotníci sa nechali inšpirovať starožitnými skvostami a vytvorili pravé umelecké diela, ktoré sa právom stanú dedičnými pokladmi v rodinných šperkovniciach. V rukách našich klenotníkov vznikli rozprávkové šperky, ktorá boli inšpirované ríšou zvierat a pestrofarebnou paletou farieb na mólach svetoznámych návrhárov.

 

Šperky ALO diamonds sa už 17 rokov vyznačujú prvotriednou kvalitou spracovania a exkluzívnymi materiálmi. Každý klenot je teda nielen zárukou nadčasovej elegancie, ale predovšetkým najvyššej kvality, ktorá je potvrdená certifikátom pravosti drahokamov, ktorý získate zároveň s každým klenotom.

 

Diamanty sú nakupované priamo na diamantovej burze v belgických Antverpách alebo v Izraely. Šperky, ktoré udávajú módne trendy v Čechách a na Slovensku, sa preto právom objavujú v strednej Európe po boku takých svetových značiek, ako sú Cartier, Tiffany alebo Chopard. Dlhoročná tradícia, nadčasový dizajn, vysoká kvalita, celoživotný servis, osobný prístup, ale predovšetkým ceny robia zo šperkov ALO exkluzivitu, ktorú si môže dovoliť každý.

 



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.