emporia Telecom prináša na trh emporiaCONNECT
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 21.4.2012 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

emporia Telecom dnes oznámila uvedenie novej kategórie mobilných telefónov. emporiaCONNECT ponúka najpopulárnejšie služby inteligentných smartfónov novej generácii používateľov, ktorí si želajú jednoduché a intuitívne ovládanie mobilu - motto je:

  • Nový mobilný telefón ponúka služby smarfónu na jednoduchom telefóne
  • Bezpečnosť, zdieľanie obrázkov, kalendár a všetko ostatné s jednoduchšou obsluhou

 

emporia Telecom dnes oznámila uvedenie novej kategórie mobilných telefónov. emporiaCONNECT ponúka najpopulárnejšie služby inteligentných smartfónov novej generácii používateľov, ktorí si želajú jednoduché a intuitívne ovládanie mobilu - motto je: Inteligentný podľa potreby a čo najjednoduchší.

 

Vývojový tím sa zaoberal otázkou: Ktoré funkcie sú dôležité? Aké jednoduché je ich použitie?

 

"Dnes existujú aplikácie na všetko, takmer na každú tému ich existujú stovky. Problém spočíva v tom, že mnohé z týchto aplikácií majú príliš komplikovanú obsluhu alebo spôsob obstarania. Cieľom spoločnosti emporia je sprístupniť mobilné služby pre každého,“ povedal Boris Nemsic, člen poradného zboru spoločnosti emporia.

 

emporia je lídrom v oblasti mobilných telefónov s jednoduchou obsluhou určených najmä starším generáciám. Nový telefón predstaví služby, ako napr. zdieľanie obrázkov, hlavolamy na trénovanie pamäte a inštrukcie ako sa dostať k miestnym bodom záujmu. emporiaCONNECT však bude zároveň ponúkať jednoduché a intuitívne rozhranie, ktoré používatelia telefónov emporia tak milujú, bez zložitej aktualizácie softvéru, sťahovania alebo nekonečných možností ponuky a nákladov spojených so smartfónmi.

 

Eveline Pupeter, generálna riaditeľka spoločnosti emporia Telecom uviedla, že emporiaCONNECT predstavuje najlepšiu kombináciu funkčnosti a jednoduchosti obsluhy. „Opisujeme to slovami: Inteligentný podľa potreby, ale čo najjednoduchší,“ dodala Pupeter.

 

Fotografovanie a rýchle vytáčanie dopĺňa jednoduchý prístup k predpovedi počasia a interaktívnemu systému pripomienok zdravotnej starostlivosti a narodenín. Používatelia môžu získať pomoc v neznámom meste zvolením orientačnej funkcie. Tá umožňuje používateľom zistiť, kde sa práve nachádzajú a ako sa dostanú k najbližšej predajni, policajnej stanici, lekárni alebo k inému bodu záujmu.

 

Známy núdzový systém emporia, ktorý umožňuje používateľom zavolať postupne až na päť čísel jediným stlačením núdzového tlačidla, poskytuje bezpečnosť a istotu, zatiaľ čo jasne čitateľný displej a veľké tlačidlá ponúkajú štýlový spôsob komunikácie.

 

emporiaCONNECT, prvý telefón emporia, ktorý sa môže pochváliť 3G konektivitou, má vstavaný 3-megapixelový fotoaparát. Používatelia môžu fotografovať po dvoch kliknutiach od zdvihnutia telefónu. Vďaka GPS, 2,8 palcovému TFT displeju, Micro SD karte a prevodu textu na reč je emporiaCONNECT pokročilým telefónom. emporia však aj naďalej udržala jeho funkčnosť čo možno najjednoduchšiu, v súlade s ostatnými mobilnými telefónmi emporia.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.