Začína niečo nové, je tu NESTEA® Green Tea Peach s výťažkom zo stévie
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 13.4.2012 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Spoločnosť Coca-Cola predstavuje nový zelený čaj NESTEA Green Tea Peach s výťažkom z listov rastliny stévia. Je to prvý ľadový čaj vo svojej kategórii na slovenskom trhu, ktorý obsahuje nekalorické stéviové sladidlo z prírodného zdroja a znižuje tak objem kalórií o 30 %.

Spoločnosť Coca-Cola predstavuje nový zelený čaj NESTEA Green Tea Peach s výťažkom z listov rastliny stévia. Je to prvý ľadový čaj vo svojej kategórii na slovenskom trhu, ktorý obsahuje nekalorické stéviové sladidlo z prírodného zdroja a znižuje tak objem kalórií o 30 %.

Nové NESTEA Green Tea Peach so zníženým obsahom kalórií je vďaka výťažku zo stévie skvelá voľba pre tých, ktorí majú zelený čaj radi a chcú si vychutnať jeho typickú chuť a sledujú pritom svoj kalorický príjem. Môžu si ho teda jednoducho vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Skrátka, „začína niečo nové“. NESTEA Green Tea Peach s výťažkami zo stévie je tak vhodným rozšírením k doterajšiemu radu čajov NESTEA. Navyše všetky ľadové čaje NESTEA neobsahujú žiadne konzervačné látky ani farbivá.

„NESTEA Green Tea Peach s výťažkom zo stévie obsahuje vďaka novému nekalorickému sladidlu z prírodného zdroja o 30 % menej kalórií. Je tak úspešným pokračovaním našich inovácií v kategórii ľadových čajov a súčasne prvým nápojom so stéviovým sladidlom spoločnosti Coca-Cola na slovenskom trhu vôbec,“ uviedla Daniela Paličková, PR manažérka spoločnosti Coca-Cola pre Českú republiku a Slovensko.

Pitie čaju sa za posledné roky stalo trendom všetkých vekových kategórií, u niektorých    dokonca pravidelným rituálom, ktorý sa spája so zdravým životným štýlom. K zdravému životnému štýlu okrem pitného režimu však neodmysliteľne patrí aj pohyb. Preto si nové NESTEA Green Tea Peach so Stéviou zoberte napríklad na prechádzku alebo rodinný výlet a vychutnajte si ho s priateľmi.

A prečo NESTEA Green Tea štartuje práve s príchuťou broskyne? Pretože je to najpredávanejšia príchuť čiernych čajov na Slovensku.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.