SVETOVÝ DEŇ VODY 22.MARCA 2012, JEDNA VÔŇA GIORGIO ARMANI = 100 LITROV PITNEJ VODY PRE DETI
Autor(ka) : Katka
Dátum a čas : 22.3.2012 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...
Komu (email) :
Od (email) :
Od (meno) :
  

Úspešný charitatívny projekt značky Giorgio Armani Acqua for Life Challenge pokračuje aj v roku 2012. V minulom roku priniesol 27 tisíc deťom v Ghane 43,3 miliónov bezpečnej pitnej vody vďaka kúpe jediného parfmému Giorgio Armani. Kúpou vône Acqua di Gioia v priebehu mesiaca marec v parfumériach Marionnaud zabezpečíte 100 litrov pitnej vody pre deti v krajinách tretieho sveta. Vďaka tejto charitatívnej akcii dostáva 3500 detí vodu v školách, čo zjednodušuje prístup k vzdelávaniu. Školy sú tak nielen zdrojom vzdelania, ale zároveň miestom, kde deti môžu piť a umývať sa každý deň. Giorgio Armani a Green Cross International sa zaviazali, že v roku 2012 budú rozvíjať tento program v ďaľších oblastiach Ghany a Bolívie.

Úspešný charitatívny projekt značky Giorgio Armani Acqua for Life Challenge pokračuje aj v roku 2012. V minulom roku priniesol 27 tisíc deťom v Ghane 43,3 miliónov bezpečnej pitnej vody vďaka kúpe jediného parfmému Giorgio Armani.  Kúpou vône Acqua di Gioia v priebehu mesiaca marec v parfumériach Marionnaud zabezpečíte 100 litrov pitnej vody pre deti v krajinách tretieho sveta. Vďaka tejto charitatívnej akcii dostáva 3500 detí vodu v školách, čo zjednodušuje prístup k vzdelávaniu. Školy sú tak nielen zdrojom vzdelania, ale zároveň miestom, kde deti môžu piť a umývať sa každý deň. Giorgio Armani a Green Cross International sa zaviazali, že v roku 2012 budú rozvíjať tento program v ďaľších oblastiach Ghany a Bolívie.

Acqua for Life Challenge podporuje organizáciu Green Cross International v jej snahe zabezpečiť deťom prístup k bezpečnej pitnej vode. Spoločne s Green Cross International môžete pomôcť v rámci projektu „Smart Water for Green Schools“ v Ghane a Bolívii.

Tento projekt buduje udržateľné zdroje pitnej vody, systémy na zachytávanie dažďovej vody, studne a vrty. Zakúpením Acqua di Gio a Acqua di Gioa zabezpečíte 100 litrov bezpečnej pitnej vody deťom a ich blízkym.

 

JEDNA VÔŇA GIORGIO ARMANI = 100 LITROV PITNEJ VODY PRE DETI

 

 

PRIPOJTE SA K HNUTIU NA:

WWW.ACQUAFORLIFECHALLENGE.ORG

VÔŇA ŠTEDROSTI

Každá zakúpená vôňa zabezpečí 100 litrov bezpečnej pitnej vody pre deti a ich blízkych.

ĎAKUJEME VÁM

V roku 2011 projekt Acqua for Life Challenge zabezpečil 43,3 miliónov bezpečnej pitnej vody.

Vďaka Vašej podpore projektu Acqua for Life Challenge 2011 má dnes v Ghane prístup k bezpečnej pitnej vode viac než 27 000 ľudí zo 16 rôznych dedín. A 3500 detí dostáva vodu v školách, čo zjednodušuje prístup k vzdelávaniu. Školy sú tak nielen zdrojom vzdelania, ale zároveň miestom, kde deti môžu piť a umývať sa každý deň. Giorgio Armani a Green Cross International sa zaviazali, že v roku 2012 budú rozvíjať tento program v ďaľších oblastiach Ghany a Bolívie.

RIEŠENIE

Pre lepšie vzdelanie

Projekt Acqua for Life Challenge neposkytuje len bezpečnú vodu. Zároveň mení životy. Vďaka inštaláciám vybudovaným v blízkosti škôl žiaci, zvlášť dievčatá, nemusia prekonávať dlhé vzdialenosti a nosiť vodu, ale môžu viac času stráviť v škole.

Jednou zo 16 dedín, ktoré majú teraz prístup k bezpečnému zdroju vody, je Adawso. Tieto krásne obrázky zaslali deti zo školy v Adawso.



©2001 Fornet. Všetky práva vyhradené.